Backcountry Ski v1.0 Tum Boyutlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
Backcountry Ski v1.0 Tum Boyutlar

Backcountry kayak. Hayır asansör çizgiler, hiçbir kalabalık. Eğer tüm gün derileri üzerinde dağ kadar tekme geçirdim kadar tüm büyük geldi, topuk kaldırıcı yüksek ayarlanır. Ama şimdi geç oluyor, bir fırtınada esiyor, çığ uzaktan guruldamak ve umutsuzca kaybolur.

etrafında uzaktan spot duman arıyorsunuz - sizin temel kamptan olabilir? Belki yine de yapabilirsiniz. Tüm yokuş aşağı buradan's. Ne ki olabilirdi kötü nedir? Ne yazık ki, öğrenmek için vardır.

Select Eğitim pik veya Sierra Nevadas, Alpler veya Himalayalar. Orada 3 kısa eğitim parkurları ve 21 uzun ve dik yollar vardır.

senin kampına duman şu dağın Kayak. Dikkat ağaçlar için, uçurumlar, çığ ve bitkinlik. Sağlık aşağı her kaza ile gider ve zaman çıkar. üst sol bar tamamen oyun sona erer kırmızı varsa.

İPUÇLARI - Çok yüksek veya çok fazla kaza olacak çevirmek atlamak durumunda. Pürüzsüz S şeklindeki bağlı döner en iyisidir. eğim iniş aşağıya hizalayın senin kayaklar. Traverse dik yamaçlar yana ölümcül engellemek için düşüyor. Turn up tepenin biraz hız tutacak. Izleyin irtifa; kamp yukarıda kalmak veya oraya asla. Çığ tehlikesi her zaman mevcuttur.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: TatCeL ve Nadir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

Aziz™

Aziz™

Üye
eline sağlık kardeş..

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
iyi oyunlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...