Babyface Olmak

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Babyface Olmak
sizce iyi birsey mi cevremdekiler hep bana oyle diyor iyi yanlari neler ve ne de demek 17 yasindayim ve kucuk gostriyorum acaba bu yuzdenmi

Uhops

Uhops

Üye
Babyface=bebek suratlı :)
Hiç sakal falan yoksa beyaz ve yumuşaksa babyface olunuyor galiba. :)

134ugurcan

134ugurcan

Üye
biraz sakal çıkıyorsa sorun yok knk :D

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
sakal daha yeni cikmaya basladi tenim de beyaz ve de yumusak sizce iyi birsaymi peki

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
134ugurcan

134ugurcan

Üye
kızlar esmerlerden hoşlanıyor ama beyaz tenli seven kızlarda var :D

Uhops

Uhops

Üye
Bence iyi bişey :) Sağdan soldan sakal geleceğine...

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
nedense fazla yararini goremedim

bashland

bashland

Üye
sizce iyi birsey mi cevremdekiler hep bana oyle diyor iyi yanlari neler ve ne de demek 17 yasindayim ve kucuk gostriyorum acaba bu yuzdenmi

Kafana takacak bisey değil. Ortamlarda küçük göründügün için belki zorluk çekebilirsin ama yine karakterin yaşını belli eder yüzünde etkisiz kalır :) kız açısından soruyosan her ne kadar bir kıza yaklaşman kolay olsada kızlar genelde sert ve kendinden büyük görünümlu erkeklerden hoslanir. Ama kismetinde yazilan neyden hoslanirsa hoslansiz seni sevicek.. :)

bashland

bashland

Üye

Kafana takacak bisey değil. Ortamlarda küçük göründügün için belki zorluk çekebilirsin ama yine karakterin yaşını belli eder yüzünde etkisiz kalır :) kız açısından soruyosan her ne kadar bir kıza yaklaşman kolay olsada kızlar genelde sert ve kendinden büyük görünümlu erkeklerden hoslanir. Ama kismetinde yazilan neyden hoslanirsa hoslansiz seni sevicek.. :)

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
genelde yakisikli olarak gorur ama okul disinda okulda ise okul kiyafetleri yuzunden kucuk gosteriyorum bide kilo alabilsem

bashland

bashland

Üye
Dusunme bunlari sen kendine guven yeter kardesim :) takma kafana boyle seyleri

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Asla kötü bir şey değil aksine avantaj senin için ilerleyen yıllarda bunun farkına varacaksın.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Mert

Mert

Üye
Sabah kalkıp tıraş olma eziyetini yaşamıyorsun. Yetmez mi?

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
baby face erkek= kız

mincitava

Üye
bence iyi birşey çünkü daha geç yaşlanacaksın ve ilerleyen yaşlarda daha genç gözükeceksin.

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
@HackerMet yok kardeşim bende baby faceyim okulda bazılalrı bana kız demiştide ondan demiştim. çocuğu tehdit ettikten sonra daha diyemedi. merak etme iyi bir şey :)

• Beğen
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
#sasasa bende iyi birsey olarak goruyorum ama ileride gorucez artik

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
benimde sakallar çıkıyor ama seyrek uzamasıda çok yavaş oluyor ya

Metin137