Babasını nasıl öldürdüğünü anlattı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Babasını nasıl öldürdüğünü anlattı!



[h=2]Bursa'da babası Ferudun K.'yı, kalbinden bıçaklayarak öldüren 14 yaşındaki A.K. adlı kız, olayı anlattı.[/h]
Olay, Merkez Osmangazi İlçesi Adnan Menderes Mahallesi Akgün Caddesi'nde geçen Kasım ayında meydana geldi. İlköğretim 7'inci sınıf öğrencisi A.K. marketten eve geç geldiği için tartıştığı babası Ferudun K.'yı mutfaktan aldığı bıçağı kalbine saplayarak öldürdü. Verdiği ifadede babasının annesi Gülten K. ve kendisini sürekli dövdüğünü söyleyen A.K., olay akşamı eve geç gelmesine sinirlenen babasının, yerde bulunan kablo ile kendisine elektrik vermek istediğini korktuğunu, bıçağı rastgele sallarken istemeyerek babasının ölümüne neden olduğunu söyledi. Yakalanan A.K. tutuklandı.


[h=4]GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI[/h] Bursa 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten adam öldürmek' suçundan 12 yıla kadar hapsi istenen A.K., ilk kez hakim karşısına çıktı. 18 yaşından küçük oluşu sebebiyle gizli yapılan duruşmada olay gününü gözyaşlarına boğularak anlatan A.K., şöyle dedi: "Bayram ziyareti için bir arkadaşımın evine gittim. Burada bir süre oturduktan sonra alışveriş yapmak için markete çıktık. Vaktin nasıl geçtiğini anlamamıştık. Merak eden annem ve babam arkadaşımın evine gelip beni sordu. Arkadaşımın evine dönünce onlarla karşılaştım. Babam orada ve yolda giderken bana sürekli olarak, 'Neden geç kaldın? Eve gidince seninle görüşeceğiz' diyordu. Dediğini de yaptı. Evin kapısından girerken beni dövmeye başladı. Bu sırada ağabeyime dönerek ‘Bana bant getir. Ağzını bantlayıp ona elektrik vereceğim' dedi. Ben de korku ve panik içerisinde mutfağa giderek aldğım bıçağı rastgele sallamaya başladım. Olay sırasında şoktaydım."


[h=4]"KIZIMDAN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM"[/h] Duruşmaya katılan sanık kızın annesi Gülten K. davada tanık olarak dinlendi. Kızının ifadelerini doğrulayıp eşinin kendisine ve kızına sürekli şiddet uyguladığını söyleyen Gülten K., kızı A.K.'dan şikayetçi olmadığını söyledi. Dava eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

 


haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bu elektirik işkencesi nedir böyle biri hapisten kaçıp karısına elektirk veriyo biri öz kızına
 
SHS

SHS

Üye
artık çok fazla gelmiş herşey anlık cinnet geçirmiş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
20
Görüntüleme
623
DarkredBlue61
Cevap
0
Görüntüleme
752
Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
Cevap
15
Görüntüleme
523
MAERKEK


Üst Alt