Babamla Teyzem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Babamla Teyzem

Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs. Merak bu ya. O da arabayi izleyerek ormana gitmis.
Bir de ne görsün. Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar. Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne. Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz. Nefes al. Sakinles. Öyle anlat" demis.
Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler".
Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu. Devamini anlatma, sakla. Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin. Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum".
Aksam olmus, yemege oturmuslar. Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis.
Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler. Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar".

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
çok Komik Yaaakadın Mosmor Olmuştur

jatvalca

jatvalca

Üye
hahaaa yazık la kadına ne hale düşmüş

dreamnoble

dreamnoble

Üye
İşe bak ya..

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:ehe :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe

nightdragon35

nightdragon35

Üye
:ehe:ehe:ehe güzel fıkra.acıdım o cocuga .nabicim bir ailede yasıyor yaw :(

CanceR

CanceR

Üye
ki kime yapıyo belli ğdiel töbe töbe :D:D

neslein

neslein

Üye
cok güzel fıkraydı bu saatte baya bi güldüm
paylaşım için tesekkür ederim :D:D

karides

Üye
Konu dışında yaşadığımı siniri bozucu tartışmadan sonra ilaç gibi geldi. Süperdi .

POWER

POWER

Üye
:ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
sonunu hiç böyle beklemiyordum :ehe

Altun.

Altun.

Üye
:naughty::naughty::naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...