Baba Üstümü Ört

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SALVADORE

SALVADORE

Üye
    Konu Sahibi
Baba Üstümü Ört
Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler tabii. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve "Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört" diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. "Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii" diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: "Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!" Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, "Nereye bey bu saatte?" demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz. Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış

burrrak

burrrak

Üye
gerçek mi bu???????????????????????**

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bu gibi insanlara uyan bildiğim bi söz var ama ban yerim!!

D3N1Z

D3N1Z

Üye
töhbe töhbe ***** ***** ******

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
salvadore tamam haklısında böyle şeyler açmasan ya moralim varya....
diri diri gömsem yine içim rahatlamaz ya nedir bu

abuvice

abuvice

Üye
:S alla alla

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 18 2006, 09&#58;08 PM) [post=318938]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bu gibi insanlara uyan bildiğim bi söz var ama ban yerim&#33;&#33;
[/b][/quote]

black rose walla aynen ya bunun gibiler icin ne sozler war ama iste burada sarf edemiyoruz

barabelli

barabelli

Üye
bısı soleyemıorum

SALVADORE

SALVADORE

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim böyle pis insanların chnmin dibine kadar yolu var

jöly

Üye
iğrenç bişey ne biçim adamlar var

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bu genellikle morglarda cok oluyo sanırım americada cok guzel ve genç bi kız ölyo doktorda dayanamayarak ameliyat masasında tecavüz edilio.(tabi salak kamerayı unutuyo ve buyuk bi ceza yiyodu...genellikle morg larda kat hizmetcileri ölü kadınlara yapıo die duymuştum
üzüldüm şimdi emegine saglık

crows

crows

Üye
a,,,,,,,,, s,,,,,,,,,,, o,,,,,,,,,,,, ne olacak iste

VoLo

VoLo

Üye
bu konuda forum kurallarını ihlal etmemek için zor tutuyorum kendimi resmen.5 dakka kuralları hiçe sayıp azıma geleni sayasım geliyo ama neyse

madhead

madhead

Üye
bekçi herhalde şu ana hayatta değildir..kızın babası atomlarına ayırmıştır şerefsizi...

fcinar53

Üye
bu tip şeyleri yazmayın ya beynim döndü

S1FR3K1R1C1

Üye
Arkadaşlar ßen inanamıyorum ya Sizce Doğrumudur İnanın ßirden sinirdenen Olsa Gerek Titredim..

irun

irun

Üye
bu konuyu ilk açıldığı anda görmüştüm, ama cevap yazmadım uzamasın diye aıkcası.
gerçekse Allah belasını versin ahlaksız sapığın.
ama bu konuyu burada açmanın kimseye bi faydası yok. boşuna mide bulandırıyo, moral bozuyo. paylaşımının kimseye bişey kazandırmadığı konulara itibar etmeyelim arkadaşlar. konu açarken daha seçici olmakta fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...