Praetor
Emekli Yönetici
Tebrik ediyorum..!Yazdıklarıma çok dikkat ederim.
"Medeniyete bak"!
"Önce dönüp kendine bak".
Beni İngiltere ya da başkaca bir ülkenin yaptığı terbiyesizlik ilgilendirmez. Herkes kendi bacağından asılır, kendi terbiyesiyle ölçülür.
Kendimdeki büyük bir sorunu "x"'de gördüğümde ben adama bir laf atmaya utanırım.
karanlıktaki arkadaşım karanlıkta kalmış, zira yazdıklarımla alakası yok yorumunun.
Yuh demiş bol bol; hayranlık uyandırdı bende terbiyesi...
professi10al.
Karşınızdakine terbiyesizce saldırmanız, karşınızdakine zarar vermez, sizin kalitesizliğinizi ifşa eder. Madem kalitesizsiniz bari göstermeyin de adam sanalım.
Yazdıklarınızın cevap haketmesi için önce hitabetmeyi öğrenin.
Yazdıklarıma çok dikkat ederim.
"Medeniyete bak"!
Evet bu tür olaylar bzm ülkemizdede oluyor ama unuttuğun birşey var biz hiçbir zmn iğneyi kendimize batırmadan gidipte İngilterenin veya herhangi bir ülkenin olaylarını kameraya çekip tüm gözleri o ülkeye çekip ortamı germedik...Ama onlar bu saygısızlığı yaptı..Bu durumda bu ülkeye bu tepkiyi vermek çok yerinde...
Beni İngiltere ya da başkaca bir ülkenin yaptığı terbiyesizlik ilgilendirmez. Herkes kendi bacağından asılır, kendi terbiyesiyle ölçülür.
Ben hangi haberden bahsedildiğini çok iyi biliyorum.
Yazdıklarıma çok dikkat ederim.
"Medeniyete bak"!
Kendimdeki büyük bir sorunu "x"'de gördüğümde ben adama bir laf atmaya utanırım.
Onu beşi bırakın da, 16 yaşında bir çocuk "bu oğlan benim" diye ortaya çıkıp DNA testi yapılmasını istedi.. Mesele medeniyet meselesi mi, evlat yetiştirememe meselesi mi? tartışılır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?