B ide bu açıdan Windows8'e ne demeli YARDIM!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
    Konu Sahibi
B ide bu açıdan Windows8'e ne demeli YARDIM!!
Windows 8 dediler geçtik amd fx6100 işlemciyi 3 çekirdek görüyor win7 de bi sorun yoktu aynı sorunu yaşayan varmı? yada yardımcı olabilecek birileri ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
driver geniusla eksik driverleri güncelleyin belki chipsetten falan kaynaklanıyor olabilir.

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
    Konu Sahibi
biosu güncelle dediler güncelledik

biosu sıfırla dediler onuda yaptın

eksik driver yok ama güncel olmayan driverlarları haftasonu bi güncellicem artık

ecel54

ecel54

Üye
bir sorun yok gibi görünüyor. işlemcinin adından anladığım kadarıyla 6 çekirdek ama sen 3 çekirdek görüyorsun çünkü gerçekte 3 çekirdeği var mantıksal 6 çekirdeği var resimde de mantıksal 6 çekirdek yazıyor.

- - - Eklendi - - -

benim işlemcide olduğu gibi

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sorun mantıksal çekirdekler falan değil win 8 işletim sistemi hani biosta çekirdekleri 1-2 3-4 5-6 şeklinde kilitleyip açabiliyoruz ya aynı o durum çekirdekleri 2 şerli olarak grupluyor sistem sorunu windows tan aldığımız yanıt kadarıyla biz böyle biliyoruz aslında sorun olarak görmüyor windows bunu ,,performans ve diğer çekirdek olarak bi kaybımız yok eğer aynı sorunu demiyelim durumu yaşayan arkadaşlar varsa burdan onlarada bilgi vermiş olalım diye konuya yaklaşık 1 ay sonra cevap yazdım kusura bakmayın windowstan anca cevap geldi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt