Aziz Yıldırım'ın farkı böyle tescillendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım'ın farkı böyle tescillendi!


Federasyonun kuralları son derece katı bir biçimde uygulanıyordu. Bu karala Yıldırım dışında herkes uymak zorunda.
TFF’nin kuralları son derece katı bir biçimde uygulanıyordu. Genel Kurul salonuna yakasında akreditasyon kartı olmayan tek kişi sokulmuyordu. Devletin bakanı, UEFA Asbaşkanı bile kurallara uyuyordu…

Ancak tek bir kişi vardı ki, yakasında akreditasyon kartı olmaksızın genel kurul salonunda dolaşıyor, istediği kişiyle görüşüyor, diğer büyük kulüp başkanları ile birlikte basına fotoğraf verebiliyordu. Bu kişi elbette ki Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'dan başkası değildi.

Medyaspor.com sitesinin haberine göre, Aziz Yıldırım, dün Ankara'da gerçekleştirilen genel kurul boyunca yakasına akreditasyon kartı takmadı. Takma gereği hissetmedi. Hiçbir görevli de onu uyarma, akreditasyon kartını sorma cesareti bulamadı.

KEMAL ULUSU: "KENDİNİ HERKESİN ÜZERİNDE GÖRÜYOR!"

Federasyon Eski başkanlarından Kemal Ulusu, 14 Şubat 2008 tarihinde yine Ankara'da gerçekleştirilen genel kurula "izleyici" olarak katılmak istemişti. Ancak akreditasyonu olmadığı için "kesin talimat var!" denilerek salona sokulmamıştı.

Bu gün Kemal Ulusu'yu arayarak, dün gerçekleştirilen genel kurulda dikkatimizden kaçmayan akreditasyon ayrıntısını hatırlattık. Kemal Ulusu da Medyaspor okurlarına şu görüşlerini aktarmamızı istedi:

"Demek ki Aziz Yıldırım kendini diğer tüm başkanlardan ve genel kurul üyelerinin üstünde görüyor. Kendini, futbol ürününün sahibi olarak hissediyor. Bunu yapabiliyorsa, kendinde o gücü var olarak görüyorsa kutlamak gerekir. Esas diğer başkanların onun karşısında düştüğü durumu sorgulamak daha doğru olur.

Ben eski bir federasyon başkanı olarak 14 Şubat'taki kongreye girememiştim. Bana karşı Türk futbol tarihinin en büyük ayıplarından biri işlenmişti."
 


Salihyet

Salihyet

Üye
Ah bizim milletimiz şu aziz yıldırımın üstünden ün yapmayı bi bırakın artık..
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Esas diğer başkanların onun karşısında düştüğü durumu sorgulamak daha doğru olur.

denmiş...Bu söz herşeyi ifade ediyor;)
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
aziz amca takmaz :D:D:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt