Aziz Yıldırım'a tutuklama talebi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım'a tutuklama talebi..
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, savcı Mehmet Berk tarafından şike soruşturması kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi..

cehili

cehili

Üye
Demiştim demekten bıktım bu süreçte ama demiştim :ehe:kop::kop:

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
nerden biliyon belki mahkeme tutuklamayacak

cehili

cehili

Üye
Bu savcının tutuklama talebi ile gönderdikleri genelde tutuklandı. Ve yine diyorum yardımcıları içerdeyken ele başını salmak mantık dışı. Ha olmaz mı olabilir hakimi satın alırsa :ehe

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
adamlar tutuklanınca adalet,salınınca satılmış mı oluyor ya bırak yaa:ehe

cehili

cehili

Üye
Abi demezler mi adama madem salacaktınız 12 saat ne diye sorguladınız bu adamı zaten hasta ya kalpten gitseydi! Diye :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
madem suçlu değerlendirilecek , eyvallah çeksin cezasini , ama sakin fenerbahçemiz bu safhada cezalandırılmasın . . . Bu en çok koyan olur . . .

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
savcı dinlemeden bi adama nasıl sen git der yapma ya :)

cehili

cehili

Üye
Ya Ali öyle bir mantık olabilir mi? Adam FB'nin başkanı ve takımın kazanması için maçlara direk etki ettiği söyleniyor.
Şimdi elimiz de neler var bir bakalım ona göre objektif olalım:
-Emniyetten Açıklama var:19 Maçta Şike Tespit edildi ve Delillendirildi.
-Emniyetten Açıklama var:8 Ruhsatsız Silah ve 1 tane sahte ehliyet
-Mahkemenin tutukladıkları:2 Tane Fb yöneticisi,bir tane Fb muhasebecisi,bir tane fb alt yapı sorumlusu,es es t.d'si,Sportif direktörü,Sivasspor kalecisi.... (Gerisi İlgilendirmiyor O kadar)
-Mahkemeye Tutuklama Talebiyle Özel Savcı tarafından sevkedilen FB başkanı Aziz Yıldırım.

Evet şimdi yorumları alalım ?

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Ya Ali öyle bir mantık olabilir mi? Adam FB'nin başkanı ve takımın kazanması için maçlara direk etki ettiği söyleniyor.
Şimdi elimiz de neler var bir bakalım ona göre objektif olalım:
-Emniyetten Açıklama var:19 Maçta Şike Tespit edildi ve Delillendirildi.
-Emniyetten Açıklama var:8 Ruhsatsız Silah ve 1 tane sahte ehliyet
-Mahkemenin tutukladıkları:2 Tane Fb yöneticisi,bir tane Fb muhasebecisi,bir tane fb alt yapı sorumlusu,es es t.d'si,Sportif direktörü,Sivasspor kalecisi.... (Gerisi İlgilendirmiyor O kadar)

-Mahkemeye Tutuklama Talebiyle Özel Savcı tarafından sevkedilen FB başkanı Aziz Yıldırım.

Evet şimdi yorumları alalım ?

19 maçta şike delillendirildi diyorsun ufuk sonra hepsi düşecek dediğim de hayır diyosun (diğer konulardan birinde) kendinle çelişiyorsun

cehili

cehili

Üye
Kardeşim benim bildiğim kurallara göre düşecek 3 takım var:FB-Esk-Sivas. Diğerleri - puanla başlar diyorum. Benim bildiğim kurallar böyle ha değişikse onlar da düşer ama benim bildiğim kural böyle.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Hileli, danışıklı müsabaka yapan, yaptıran veya buna teşebbüs edenler ve aracıları 1 yıl ile cezalandırılır. Kuruluşlar ise federasyon yönetimi tarafından küme düşme ile cezalandırılır."

aynen bunu diyor

cehili

cehili

Üye
Olabilir kardeşim onlar da düşsün sorun değil düşün düşün :ehe

India

India

Üye
ozaman konya buca kasımpaşa geri gelsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt