Aziz Yıldırım: Konuşursam Herkes Yanar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım: Konuşursam Herkes Yanar
Futbolda şike iddialarıyla ilgili pazar günü gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, anjiyo olmak için yattığı İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü’nde kendisini ziyarete gelen yakın çevresine bomba gibi açıklamalar yaptı.

İki gün hastanede kalan Yıldırım’ın “Gördüğüm kadarıyla ihale benim üzerime kaldı. Beni gözden çıkarmışlar anlaşılan! Beni harcamak istiyorlar, her şeyi benim üzerime yakıyorlar, ama konuşursam herkes yanar...” dediği iddia ediliyor.

Yıldırım’ın ‘Konuşurum’ resti çekmesinde, basında geniş yer tutan iddiaların ve TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın da tavrının önemli bir etken olduğu öne sürülüyor.
Yıldırım’ın dün bir gazetede gözaltındayken çekilmiş ‘fiş’ fotoğrafının yayımlanmasına çok içerlediği de gelen bilgiler arasında

Şike iddiaları nedeniyle gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın hastanede ziyaretine gelen yakınlarına “İhale üzerime kaldı. Beni harcamak istiyorlar ama konuşursam herkes yanar” dediği öğrenildi.

Şike soruşturmasında gözaltına alındıktan sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım burada anjiyo oldu.

Tansiyon ve şeker hastası olan Aziz Yıldırım, iki gün hastanede kontrol altında tutuldu.

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, daha sonra yeniden Emniyet’e götürüldü. Yıldırım, buradaki sorgusunda susma hakkını kullandı.

Radikal gazetesinin haberine göre; Emniyet’te susan Yıldırım hastanede ziyaretine gelen yakınlarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Gördüğüm kadarıyla ihale üzerime kaldı. Beni harcamak istiyorlar ama konuşursam herkes yanar” dedi.

Konuşursam’ resti çeken ancak dün yeniden geldiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde ‘susma hakkı’nı kullanan Yıldırım’ın soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Berk’e vereceği ifade büyük önem taşıyor. Yıldırım, ya hakkındaki iddiaları reddedecek ya da kabul edip konuşma yoluna gidecek. Basında çıkan iddialara bakılırsa Yıldırım’ın işi zor! Her ne kadar Yıldırım bu haberlere çok kızmış olsa da teknik takip sonuçları ve deliller, savcının elini güçlendiriyor

Milliyet

61semih

61semih

Üye
konuşup acıklamazsan adam değilsin ozaman.kımseyı zan altında bırakmayın herşey açıklansın TS de dahıl ne varsa kım ne bılıyorsa acıklansın suzsuzlar aklansın suclular cezasını ceksın..

haltie

haltie

Üye
:ehe Aziz yıldırımın elinde koz olacak ve hiç konuşmayacak :ehe bence de dakika kaybetmesin:) adam her hafta hakemler takımları biçtiklerinde ses çıkarmıyordu fenerbahçeye karşı bir hata oldumu hakem odalarını basma basın toplantıları vs düzenliyordu.o yüzden yaptığı sadece blöf:)

61semih

61semih

Üye
:ehe Aziz yıldırımın elinde koz olacak ve hiç konuşmayacak :ehe bence de dakika kaybetmesin:) adam her hafta hakemler takımları biçtiklerinde ses çıkarmıyordu fenerbahçeye karşı bir hata oldumu hakem odalarını basma basın toplantıları vs düzenliyordu.o yüzden yaptığı sadece blöf:)

6 7 saat ifade verdi ne bılıyorsa soylemıstır kı bu ben konusursam herkez yanar lafını gercekten soyledımı oda var.okadar cok haber cıkıyorkı,hangısı doğru hangısı yanlıs ayırt edılemıyor artık.bıran once sonuclansada kım dusuyo ne oluyor bızde rahatlasak.

----------Eklendi @ 02:52:12 ---------- Yazıldı @ 02:51:50 ----------

bu arada imzan benımkınden güzel olmasın beğendim :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...