Aziz Yıldırım Hastaneye Kaldırıldı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım Hastaneye Kaldırıldı...

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı..

DiaBLoS

Admin
Geçmiş olsun büyük başkan ...
Klubümüze atılan bu iftiraların hesabını , büyük Fenerbahçe taraftarına ve camiasına vereceklerdir ...

Tepkiler: Masha
    Konu Sahibi
koskoca fenerbahçe camiasının başkanı,onu geçtim kulüpler birliği başkanı.böyle birşey yapar mı ya hangi akla mantığa sığdırıyorlar ki bunu?Adam sağlığından olacak bu gidişle

hepsinin hesabı sorulur elbet. hem yeşil sahada hem de adalet önünde.

gercek değilmi bunlar az bile bunlar az

----------Eklendi @ 09:38:33 ---------- Yazıldı @ 09:36:43 ----------

fenere iyi oldu iyi

Konu Sahibi
fenerin sivası yenmesi anormal oluyor da,trabzonun karabüke 4 tane atması mı normal oluyor hadi canım sende

pek sevmesem de üzüldüm adama. geçmiş olsun.

Konu Sahibi
bir internet sitesinde aynen şu haber var okuyunca istemsiz güldüm

TRABZONSPOR ŞİKE YAPAMAMIŞ

Yapılan çalışmalarda şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonsporun da şike yapmaya çalıştığı iddia edildi. Kulübün şike için girişimlerde bulunduğu ancak başaramadığı bilgisine ulaşıldı. Bu nedenle Trabzonspor kulübünde arama yapıldı ancak hiçbir yöneticisi gözaltına alınmadı.

DiaBLoS

Admin
Geçen sene Bursaspor şampiyon olduğunda , Anadolu takımları maçları vere vere bir hal oldular ...
E hani nerede araştırma ?

2 kere şampiyonluk verdik son saniyeler de , e hani şike araştırması ? ...

Baktılar 5 i 1 yerde yaptık , öyttt ne oluyoruz , Fenerbahçe açık ara gidiyor , bir önleri kesmeye çalışalım diye iftira atıldı ...
Dur bakalım ne olacak . İspatlamazlarsa adam değiller ...

ycp322

Üye
Denizlispor-Fenerbahçe maçı 17 dk uzatma normalmi?

Tepkiler: rapman
Numara yapmıştır kerata işin ehli ne de olsa

Azizim sen bu hallere düşecek adammıydın bee

DiaBLoS

Admin
Ne sonuca varılacak çok merak ediyorum ...

Masha

Üye
Gün gelir neyin ne olduğunu anladığınız zaman iş işten geçer Aziz Yıldırım hesabını tek tek sorar Sahtekarlar FENERBAHÇE nin büyüklüğünü kaldıramıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...