Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aziz Yıldırım Hastaneye Kaldırıldı...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile
Üye
Konu Sahibi
Aziz Yıldırım Hastaneye Kaldırıldı...
Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı..
DiaBLoS
Admin
Geçmiş olsun büyük başkan ...
Klubümüze atılan bu iftiraların hesabını , büyük Fenerbahçe taraftarına ve camiasına vereceklerdir ...
greenmile
Üye
Konu Sahibi
koskoca fenerbahçe camiasının başkanı,onu geçtim kulüpler birliği başkanı.böyle birşey yapar mı ya hangi akla mantığa sığdırıyorlar ki bunu?Adam sağlığından olacak bu gidişle
technoblue
Üye
hepsinin hesabı sorulur elbet. hem yeşil sahada hem de adalet önünde.
fenerin sivası yenmesi anormal oluyor da,trabzonun karabüke 4 tane atması mı normal oluyor hadi canım sende
Amaru Shady
Üye
pek sevmesem de üzüldüm adama. geçmiş olsun.
greenmile
Üye
Konu Sahibi
bir internet sitesinde aynen şu haber var okuyunca istemsiz güldüm
TRABZONSPOR ŞİKE YAPAMAMIŞ
Yapılan çalışmalarda şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonsporun da şike yapmaya çalıştığı iddia edildi. Kulübün şike için girişimlerde bulunduğu ancak başaramadığı bilgisine ulaşıldı. Bu nedenle Trabzonspor kulübünde arama yapıldı ancak hiçbir yöneticisi gözaltına alınmadı.
DiaBLoS
Admin
Geçen sene Bursaspor şampiyon olduğunda , Anadolu takımları maçları vere vere bir hal oldular ...
E hani nerede araştırma ?
2 kere şampiyonluk verdik son saniyeler de , e hani şike araştırması ? ...
Baktılar 5 i 1 yerde yaptık , öyttt ne oluyoruz , Fenerbahçe açık ara gidiyor , bir önleri kesmeye çalışalım diye iftira atıldı ...
Dur bakalım ne olacak . İspatlamazlarsa adam değiller ...
ycp322
Üye
Denizlispor-Fenerbahçe maçı 17 dk uzatma normalmi?
arslansem
Üye
Numara yapmıştır kerata işin ehli ne de olsa
Samsun55''
Üye
Azizim sen bu hallere düşecek adammıydın bee
DiaBLoS
Admin
Ne sonuca varılacak çok merak ediyorum ...
Masha
Üye
Gün gelir neyin ne olduğunu anladığınız zaman iş işten geçer Aziz Yıldırım hesabını tek tek sorar Sahtekarlar FENERBAHÇE nin büyüklüğünü kaldıramıyorlar.