Aziz Yıldırım, Galatasaraylı Taraftarı Kovdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Aziz Yıldırım, Galatasaraylı Taraftarı Kovdu
Fenerbahçe'nin Sion'la yapacağı karşılaşma öncesinde mücadeleyi izlemeye gelen bir Galatasaray taraftarı, Aziz Yıldırım'ın yanına geldi.

Fenerbahçe Başkanı'ndan imza isteyen gurbetçi, Aziz Yıldırım'ın tepkisiyle karşılaştı ve imza alamadan Yıldırım'ın yanından ayrıldı.

Hürriyet
 


Salihyet

Salihyet

Üye
kaynağa ve haberin kısalığına şaşırmadım :) Yalanlama bile gelmesine gerek yok..
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
resimi var.
 
Atakan

Atakan

Üye
Eee,ne yapalım şimdi?
Kovduysa kovdu,uyur gibi bir hali vardı başkanın belki de Arsenal'li falan sanmıştır :allalla:
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Hiç yakışmadı Futbolun olmadıgı yerde fanatizm başlar.Bu gibi sorunları engellemenin en güzel yolu üst düzey kalitede lig olmasıdır
 
aLone

aLone

Üye
terbiyeszlik bence
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İstememiş olabilir..

Ne var ki bunda..!
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Açıkca kalkıp iteleyip kovmamışki, sadece gelme demiş. Vardır bir bildiği.
 
Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;1555636' Alıntı:
İstememiş olabilir..

Ne var ki bunda..!
İstemeyip göndermek başka,kovmak başka...
 
Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;1555753' Alıntı:
Yahu kovduğu terslediğini falan nereden biliyorsunuz..? Yanında mıydınız..!
Aynı şey senin için de geçerli değil mi yani?!
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İyi de acaba neye imza attırmak istemiş :ehe
Şimdi beyaza imza olayı Aziz'e ters olur :ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
BU HABER GERÇEK DEĞİLDİR


21.08.2009 tarihli Hürriyet Gazetesi'nde Süleyman Arat imzalı "Aziz Yıldırım Galatasaraylı taraftarı kovdu" başlıklı gerçek olmayan bir haber yayınlanmıştır.

Söz konusu haberi yazan kişi ya da kişilerin hangi niyet ve amaçla bu kurguyu yaptıkları haberdeki fotoğrafın kullanılış şekliyle de açıkça görülmektedir.

Çünkü Sn. Aziz Yıldırım yaklaşık 37 derecelik sıcaklıkta oynanan Sion-Fenerbahçe maçı öncesi kendisinin bulunduğu tribüne geçmek isteyen biri Fenerbahçe diğeri Galatasaray formalı iki gurbetçi taraftara daha sonra gelmelerini söylerken, Hürriyet gazetesinin haberinde ne hikmetse sadece Galatasaray formalı taraftarın fotoğrafı yayınlanmıştır.

Oysa Galatasaray formalı şahsın beraberinde bir de Fenerbahçe formalı taraftar yer almaktadır ve iki taraftar birlikte Sn.Aziz Yıldırım'la konuşmuşlardır.

Tüm basın kuruluşlarını kulüpler ve taraftarlar arasında gerginlik yaratmaya yönelik bu tür yalan haberler yerine futbolda dostluğun pekişmesine yönelik daha duyarlı haberler yapmaya davet ediyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sinir oluyorum böyle haberlere :sinir
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Atacım , işte Türkiyenin en prestij li başkanı olunca , üzerinden haber yaparak gazete satmak, gündem oluşturmaya çalışmak amaçları. Normal.

Tabi biz Fenerbahçeliler olarak bu tür haberlere alıştık , gülüp geçiyoruz..!
:oke:
 
SucX

SucX

Üye
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt