Aziz Yıldırım Fenerbahçeye Dönüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım Fenerbahçeye Dönüyor
<span style="color:#FF0000">Aziz Yıldırım Fenerbahçe&#39;ye dönüyor&#33;</span>

Hafta sonu Türkiye&#39;ye dönmesi beklenen Aziz Yıldırım&#39;ın başkanlık koltuğuna geri döneceği yolunda iddialar giderek güç kazanıyor.

Fenerbahçe camiasında yaklaşık bir hafta önce "Ben artık yokum" açıklamasını yapan başkan Aziz Yıldırım&#39;ın &#39;geri dönüş&#39; senaryoları daha çok konuşulmaya başlandı.

İkinci başkan Nihat Özdemir&#39;i aday yapmaya çalışan ancak ikna edemeyen Yıldırım&#39;ın olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa talip olacağı öne sürülüyor. En geç pazar günü Türkiye&#39;ye dönmesi beklenen Yıldırım&#39;ın; Ali Koç, Ferit Şahenk ve Hamdi Akın gibi isimlerin başkanlığa sıcak bakmaması nedeniyle dönmeyi düşündüğü gelen haberler arasında.

<span style="color:#FF0000">"DÖNÜYORUM ABİ"</span>
Hatta Yıldırım&#39;ın camia içinde çok sevilen bir kongre üyesini arayıp "Geri dönüyorum abi" dediği de konuşuluyor. "F.Bahçe&#39;yi maceracılara bırakmam" açıklamasını yapan Yıldırım&#39;ın bir ay sonra yapılacak kongreye kadar nabız yoklayacağı ve tavrını buna göre netleştireceği iddia ediliyor. F.Bahçe&#39;de şu ana kadar Mehmet Yıldırım, "Konsensüs", M.Ali Aydınlar ise "Yıldırım yoksa" şartlarını öne sürdü.

Kaynak: Sabah
Haber: Deniz Derinsu

jeacona

jeacona

Üye
inşallaaaaaah alahım ne olur kabul et duamı da şu adam gene fenere gelsin

CooL'n'Quiet

Üye
Taraftarız biz
Çekeriz cefa
Aziz Başkan bizi bırakmaa&#33;&#33;&#33;

ocu77

ocu77

Üye
bencede gelsin önümüzdeki yıl fenerin 100.yılı ve 100.yılında taraftara ne yapıp edip şampiyonluğu hediye etmeli...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
bence gelecek&#33;

barabelli

barabelli

Üye
bana gore gelmez bn soyleyım aslında azız baskanın gıtmesı fener ıcın kotu dıer takımlar ıcın ıı oldu fenerın bıraz ufku acılır belkı daha ıı olur lıge renk gelır bn bunları bır bjklı olarak soyluyorum ama gerı donmez gıbı

yitik savaşçı

Üye
Başkanlıktan istifa eden bir daha başkanlığa aday olamıyormuş. Aziz Bey burada da işini bildiğini kanıtladı bence... Direkt olarak istifasını vermedi; bırakıyorum demekle yetindi.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
İnşallah Döner

Haberci

Haberci

Üye
Döneceğine ihtimal vermiyorum.Ama belli de olmaz tabii.Eğer aday bulamazlarsa bi ara formul bulup geri gelebilir.Türkiye de olmaz diye bi söz olamaz...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım bir kere daha sağlık problemlerini öne sürerek görevi bıraktığını söylemişti. hatta Show tv de bir programda görevi bıraktığını ağlayarak canlı yayında nedenlerini açıklamıştı ancak daha sonra baskılara dayanamadığını Fbnin kendisine ihtiyacı olduğunu söylediği için geri geldiğini açıklamıştı. yine aynı durum söz konusu olabilir.

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
döneceğini pek sanmıyorum ama geledebilir ooooooo çok oyuncağımı bu bi dioo ayrıldım biidddooo ayrılmadım kesin yanıtını wersin artık geRçi ayrılsada aziz yıldırımın isteediğii biri başkan olur.....

D3N1Z

D3N1Z

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; May 25 2006, 04&#58;33 PM) [post=342438]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İnşallah Döner
[/b][/quote]
AMİNNNN

cenkozgen

cenkozgen

Üye
bence de dönmez.. ama dönmesi fener için iyi olur..

Quattro

Quattro

Üye
Bence asparagas bir haber zaten deniz derinsunun fenerbahçe haberlerinin %90 ı kulüp tarafından yalanlanıyor. Ümit ederimki aziz başkan geri gelsin ama bu sefer kararından vazgeçeceğini sanmam.

dogandoganay

dogandoganay

Üye
kesinlikle gelsinnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt