<div class='quotetop'>(jöly @ Apr 25 2006, 02:31 AM) [post=322197]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(tofy @ Apr 25 2006, 02:23 AM) [post=322194]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
alay etmek değil bu nedense son zamanlarda ne konu verilse alay etmek doğru mu değilmi tartışması olmaya başladı bence bu alay değil hoşuna gitmektir hoşuna giden şeyler insanları güldürür
ayrıca stand up çılarımız bile sürekli insanlarla ilgili espriler yapıyor o zaman hiç gülmememiz mi lazım isteyen güler isteyen gülmez bence ayrıca tvde sürekli herşeyle ilgili komik görüntüler gösteriliyor hem hayvanlarla ilgili bile o zaman onlarla da mı dalga geçiyoruz hayır tabikide
benim hoşuma gitti ama dalga geçmek değil bu
sağol
[/b][/quote]
sana katılıyorum tofym stand-up yapan kişiler yeri geliyor insanlarla alay ediyor o zaman komik bulunuyor ya...şimdi dikkat ediyorum sitede son zamanlarda bu gibi tartışmalar oluyor..
fotoğraf verilince dalga geçilmez yazı verilince dalga mı geçilinir diyorsunuz o zaman bişey kalmıyor konu olarak..
bence herkes biraz daha esnek olursa daha iyi olur hoşunuza gitmiyorsa hoşuma gitmiyor dersiniz ama konu açan kişileri suçlamak hoş olmuyor
[/b][/quote]
<div class='quotetop'>(crows @ Apr 25 2006, 09:56 AM) [post=322286]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
güzelmiş kardeşim ellerine sağlık
[/b][/quote]