Azerbaycan Tv Diyolagları Kopun Millet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Azerbaycan Tv Diyolagları Kopun Millet
clear reklami
agir cekimde saclari dans eden kadin:
-yahsi saclar icin clear...

eglence programi
sarkici kadin:
-sizin icin soylirem. gelin dostlar yilisak...

amerikan filmi
adam:
-ney?... yine ney olmustur?...
morali bozuk kadin:
-hec... hec bir sey yohtur... sadece olarak...
adam:
-sadece olarak ney?...
kadin:
-sadece olarak...seni sevirem...

amerikan filmi
polis:
-(konusmama hakkina sahipsin diyecek)

susmak istirsen sus...bu senin oz isindir...

selulit kremi reklami
kadin manken:
-kepinizin melumidir. selilit avratlari dehsete dusirir...

spor programi
spiker:
-kapinin diregine carpan topu kapici yakaliyir...

duman avcilari
saglik bakanligi uyarisi:
-sigaret cekmek sizin saglamliginiz ucun tehlikelidir...

haberler
spiker:
-gardas olke turkiye'nin ali prezidenti ahmet necdet sezer, tutun
icimligi yasasini geri depti...

ipana reklami
dis ses:
-yeni yetmelerinizin, korpelerinizin dislerini ipana ile didikleyin...

Saygılar!!!

kikaksk

kikaksk

Üye
vallaha verildi gibi hatırlıyom ama eline sağlık..

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
selilit avratlari dehsete dusirir...
-gardas olke turkiye'nin ali prezidenti ahmet necdet sezer, tutun
icimligi yasasini geri depti...

süper yaaaaaaa sağol

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
eglence programi
sarkici kadin:
-sizin icin soylirem. gelin dostlar yilisak...
yılışalım

jöly

Üye
çok güzel çok komik teşekkürler ama daha önce verildi gibi

msw

msw

Üye
gece gece güldürdün yaw

elaziz23

Üye
Arkadaşlar bunun neresi komik Allah aşkına hem adamların şivesiyle alay etmek ne kadar doğru sizce onlar Türkçe'yle alay etseler hoşunuza gidermiydi?

• Beğen
Tepkiler: backspace11
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(elaziz23 &#064; Apr 25 2006, 01&#58;51 AM) [post=322175]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar bunun neresi komik Allah aşkına hem adamların şivesiyle alay etmek ne kadar doğru sizce onlar Türkçe&#39;yle alay etseler hoşunuza gidermiydi?
[/b][/quote]

Üstüne laf söylemem..

• Beğen
Tepkiler: backspace11

tofy

Üye
alay etmek değil bu nedense son zamanlarda ne konu verilse alay etmek doğru mu değilmi tartışması olmaya başladı bence bu alay değil hoşuna gitmektir hoşuna giden şeyler insanları güldürür

ayrıca stand up çılarımız bile sürekli insanlarla ilgili espriler yapıyor o zaman hiç gülmememiz mi lazım isteyen güler isteyen gülmez bence ayrıca tvde sürekli herşeyle ilgili komik görüntüler gösteriliyor hem hayvanlarla ilgili bile o zaman onlarla da mı dalga geçiyoruz hayır tabikide

benim hoşuma gitti ama dalga geçmek değil bu
sağol

jöly

Üye
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Apr 25 2006, 02&#58;23 AM) [post=322194]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
alay etmek değil bu nedense son zamanlarda ne konu verilse alay etmek doğru mu değilmi tartışması olmaya başladı bence bu alay değil hoşuna gitmektir hoşuna giden şeyler insanları güldürür

ayrıca stand up çılarımız bile sürekli insanlarla ilgili espriler yapıyor o zaman hiç gülmememiz mi lazım isteyen güler isteyen gülmez bence ayrıca tvde sürekli herşeyle ilgili komik görüntüler gösteriliyor hem hayvanlarla ilgili bile o zaman onlarla da mı dalga geçiyoruz hayır tabikide

sağol
[/b][/quote]

sana katılıyorum tofym stand-up yapan kişiler yeri geliyor insanlarla alay ediyor o zaman komik bulunuyor ya...şimdi dikkat ediyorum sitede son zamanlarda bu gibi tartışmalar oluyor..
fotoğraf verilince dalga geçilmez yazı verilince dalga mı geçilinir diyorsunuz o zaman bişey kalmıyor konu olarak..
bence herkes biraz daha esnek olursa daha iyi olur hoşunuza gitmiyorsa hoşuma gitmiyor dersiniz ama konu açan kişileri suçlamak hoş olmuyor

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bunu böle anladığınıza üzüldüm

Ama benim niyetim şiveleriylle alay etmek değildi...

Ona bakarsanız ülkemizde laz gibi çeşitli şiveler oluşmuş durumda&#33;&#33;&#33;

Bunlarla dalga geçöiyormusunuz&#33;&#33;&#33;

Yanlış anlaşıldığıma üzüldüm&#33;&#33;

crows

crows

Üye
güzelmiş kardeşim ellerine sağlık

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Exalans

Exalans

Üye
bittim yaaa

superfenerli

Üye
<div class='quotetop'>(elaziz23 &#064; Apr 25 2006, 01&#58;51 AM) [post=322175]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar bunun neresi komik Allah aşkına hem adamların şivesiyle alay etmek ne kadar doğru sizce onlar Türkçe&#39;yle alay etseler hoşunuza gidermiydi?
[/b][/quote]

Türkçe ye benziyo diye Azerice yle hep dalga geçiliyor Bu işdiğer dillerle dalga geçmeye ortaktır çünkü Azerice de İngilizce,Almanca gibi bir dildir sadece Türkçe yle aynı dil aile grubundandır...

yitik savaşçı

Üye
Türkçe&#39;deki farklı ağızlara da gülüyoruz biz... Sempatik geliyor... Gerçi ben Azerileri sevmediğim için bana sempatik gelmiyor ama...

G_Unit

G_Unit

Üye
eywallah güzeldi

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(jöly &#064; Apr 25 2006, 02&#58;31 AM) [post=322197]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Apr 25 2006, 02&#58;23 AM) [post=322194]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

sağol
[/b][/quote]

sana katılıyorum tofym stand-up yapan kişiler yeri geliyor insanlarla alay ediyor o zaman komik bulunuyor ya...şimdi dikkat ediyorum sitede son zamanlarda bu gibi tartışmalar oluyor..
fotoğraf verilince dalga geçilmez yazı verilince dalga mı geçilinir diyorsunuz o zaman bişey kalmıyor konu olarak..
bence herkes biraz daha esnek olursa daha iyi olur hoşunuza gitmiyorsa hoşuma gitmiyor dersiniz ama konu açan kişileri suçlamak hoş olmuyor
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(crows &#064; Apr 25 2006, 09&#58;56 AM) [post=322286]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
güzelmiş kardeşim ellerine sağlık
[/b][/quote]

researcher

Üye
poaaaaaaaaaa..&#33;&#33;&#33;&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt