Azenis belle edit by yaren_dede

Konu Sahibi
Azenis belle edit by yaren_dede
arkadaşlar bu temada baya bir uğraştım beğen butonuna basarsanız sevinirim
basmasanızda canınız sağolsun mobil olduğunuzu varsayıyorum yorumda bıraksanız olur

yine bol ön izlemeli bir konu oldu

temadaki duvar kağıtları/altbar/üstbar/statusbar değiştirildi ve 20 tane uygulama iconu eklendi

konu beğenilirse tema için güncelleme çıkarmayı düşünüyorum eğer beğendiyseniz bunu belli edin

Ekli dosyalar

Tepkiler: muminaydin, ahmetk54, RetaXter ve 11 diğerleri

asigsasi

Üye
vay vay vay süper olmuş dostum uğraştığına değmiş ben bunu kullanırım dostum ellerine kollarına sağlık emeğe saygı teşekkür ederim

Tepkiler: afash ve yaren_dede
    Konu Sahibi
vay vay vay süper olmuş dostum uğraştığına değmiş ben bunu kullanırım dostum ellerine kollarına sağlık emeğe saygı teşekkür ederim

bencede on numara oldu eksik uygulama iconlarınıda tamamlıyacam sende eksik iconları not al tamamlıyalım ok

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye

Tepkiler: yaren_dede

Anil-D

Üye
abi tema mukemmelde bence ikonları sevmedim onları dgstrirmsn

Konu Sahibi
abi tema mukemmelde bence ikonları sevmedim onları dgstrirmsn

ben iconları güzel olduğu için düzenledim temayı dostum icon değiştirmek istiyorsan üst konuda nasıl yapılacağını anlattım 2 dakikanı almaz değiştirmek

Çok güzel olmuş gerçekten. Ellerine sağlık dostum.

CouTFeeL

Üye
abi çok güzel iconları varda +1000 icon olsa süper olur öncelikle temalarda oyun iconları eksik oluyor onlar tam olursa kullanırım kesin editlemen iyi olmuş mobilim sonra beğenirim

Konu Sahibi
abi çok güzel iconları varda +1000 icon olsa süper olur öncelikle temalarda oyun iconları eksik oluyor onlar tam olursa kullanırım kesin editlemen iyi olmuş mobilim sonra beğenirim

oyun iconlarıni tamamlıyacağim vakit olursa hem Bu Temanın boyutuda az oldu yani kullanışlı ve görsel olarakta güzel bir tema oldu. Menü alt barinida ayarlayabilirsem on numara olacak zaten

asigsasi

Üye
bir dahaki editlemende şu halkalı duvar kagıdını kullanmasan

Tepkiler: afash

asigsasi

Üye

Konu Sahibi
koyu renk olanlar olabilir ama beyaz olan zor yazılar olunmuyor açık renk duvar kağıtlarında Neyse önce iconları tamamlıyalimda sen eksik iconları çıkardınmi özelden gönder bana

Tepkiler: afash ve asigsasi

afash

Üye
hi bro...just say woooooooooooooow....very very special.....can you share me your toggle widget???bluetooth & data & other

asigsasi

Üye
koyu renk olanlar olabilir ama beyaz olan zor yazılar olunmuyor açık renk duvar kağıtlarında Neyse önce iconları tamamlıyalimda sen eksik iconları çıkardınmi özelden gönder bana
dostum rengini de canlı bi renk yaparız

Tepkiler: afash

ens_clk

Emeğine sağlık, gerçekten güzel tema olmuş

nokia n8 belle kabul etmiyor sertifika hazasi