Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az zamanım var lütfen yardımcı olun
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BlackGalleon48
Üye
Konu Sahibi
Az zamanım var lütfen yardımcı olun
Samsung galaxy proyu önerirmisniz yoksa Nokia e5 mi alayım bütcem 500 750 tl arası lütfen bi yardımcı olursanız sevinirim
kadsamuy
Üye
nokia almanı tavsıye etmen parana yazık olur...
galaxy serisinin butun telefonları iyidir...
özelliklerini ihtiyaclarına gore karsılastır ama galaxy ace cok sık ve kullanıslı tavsıyem o dur...
ModderFurkan
Üye
Bence de androidli cihaz al.Açık kaynak kod herzaman yanında olur.Yarı yolda bırakmaz
1oyun
Üye
android olan cihazı alaçık kodlar tükenmeyen yenilik demektir
.BlueTR
Üye
ace al pişman olmassın android 2.2 den 2.3 yükseltme 5mp flashlı kamera daha neler neler.
BlackGalleon48
Üye
Konu Sahibi
Android var ztn Android™ 2.2 Froyo mevcut qwerty klavye ve dokunmatik ekran benm hoşuma gitti galaxy pro ve büyük iht. onu alcam öneri ve görüşleriniz içinde teşekkürler
Narutodth
Üye
nokiaya hayır kesinlikle galaxy pro zaten galaxy proda android froyo war.
BlackGalleon48
Üye
Konu Sahibi
benim nokia ile aram bozuktu ztn x6'dan dolayı yarın alıorum galaxy proyu tekrar teşekkürler
.BlueTR
Üye
qwert klavye sevmediğim için ben aceyi önermiştim ama özellik olarak galaxy proda iyimiş.
Narutodth
Üye
evet pronun özellikleri çoğu telefondan iyi.
BlackGalleon48
Üye
Konu Sahibi
ya çok araştırtım bnde aksine dokunmatik sevmiyorum bi blckbrrye baktım fiyatlar DUUT o yüzden galaxy pro