Az ÖnceAnkara Saat 01.18 Felaket

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
Az ÖnceAnkara Saat 01.18 Felaket
olay - yaptığım herşey gerçektir az önce yaşandı

arkadaşlar 10dk önce ankarada özellikle k.örende çok hissedildi felaket bir uçak sesi duydum ( benim uçak fobim vardır binmeye değil çook açık alanlarda turamam ama meteor tsunami ye deil sadece uçağa küçükken gördüğüm 1 rüya yüzünden ) neyse felaket bir uçak sesi geldi sanki evin üstüne düşüyormuş gibi kendimi kasanın arasına soktum ve şehadet getirdim daha sonra ses biraz uzaklaştı mutfağa gitti balkona baktım herkes ayakta ve pencerede ailemde geldi balkona şu anda bişrşey olmuş olabilir haber siteleri henüz bir haber vermemiş yarın herşey belli olur inşallah birşey olmamıştır çok korkunç birşey gercekten:( herkese iyi geceler

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
uçak mı düşdü:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Anlamadım yaw tam olarak nolduğunu biraz daha açık anlatsan :(

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ewin çok yakınlarından bi uçak geçmiş. bayaaa yakınından geçmiş ama...
sonra uzaklaşmış...
muhtemelen bi türbülans a falan girmiş olabilir. ama ses uzaklaştığına göre demekki düşmedi ;)

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ankaraya yeni mi geldin sen,ankara hep böyle ki keçiören havalimanı yolu üstü oldugundan dolayı uçaklar biraz alttan uçarlar,yani ankaraya yeni geldiysen biraz panik yaşamışsındır belki..
Kargo uçakları falan var Rusyanın , Yunanistanın Hayvani derecede büyükler onlar her hafta geçerler ve alçaktan uçarlar sesi inletir yani...

Eğer uçak falan düşse bende duyardım,Bende Keçiörendeyim.. ;)

MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
16 yaşındayım 16 sendirde keçiörendeyim ama bu kadar felaket bir ses daha önce hiç duymadım bütün herkes ayakladndı baktımda Düşmemiş uçak falan

POWER

POWER

Üye
Ne olmuş acaba?Uçak düşmemişse yakından geçmiştir belliki...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Korkmayın yaw kedidir o kedi :ehe

Exalans

Exalans

Üye
geçmiş olsun batu uçak düşse patlama sesi sizi direkt etkilerdi

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
İlğinç walla ben duymadım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt