Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
az önce radyoda bir haber duydum...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalmami
Üye
Konu Sahibi
az önce radyoda bir haber duydum...
korsan şarkıların internet ortamında paylaşılması yasaklanacakmış. Facebook ve twitter da dahil olmak üzere. Buradaki korsan şarkı ibaresini anlayamadım. şarkı paylaşırken korsa olup olmadığını nasıl anlayacağız ki?
larten123
Üye
sadece şarkı olsa... Film müzik video aklına ne gelrse hepsi yasaklandı para ve hapis cezası var telif hakları yüzünden
Symbianize
Üye
laf bunlar bende duyduk milyonlarca insana para cezasi kesemezler
jackalmami
Üye
Konu Sahibi
almanya ve başka bir ülke de(hatırlayamadım) bu yasak varmış. Bi sistem kurmuşlar o sistem kim paylaşırsa tespit edebiliyormuş almanya da bu şekilde tespit edilen kişilere yapılan uyarı sonucunda yüzde doksanının bir daha paylaşmadığı gözlenmiş.
Otroligt
Üye
İndirme linklerinden bahsediyoruz değil mi? Youtube deki şarkılardan değil
hepsi mesela bi arkadasinizin yada kendi dubarinizda bi sarki paylasirsaniz ceza uygulancak ama pek olcagini sanmiyorum cunku gecen senede sansur geliyodu goya
BreakerZote
Üye
Tahminimce Şöle Olur Korsan Kim Bişey Yayınlarsa Yayınlayan Sitenin Domaini Kimin Üstüne Kayıtlıysa Ceza Ona Yansır
benim asıl merak ettiğim korsan şarkı ibaresi. Hangileri korsan oluyor. Hepsini kastediyolarsa o zaman niye korsan diyolar? Hiçbir şarkı paylaşılmayacak desinler bizde anlayalım. bu sorumu cevaplayacak babayiğit daha çıkmadı. çıktığında anlayacağımı umuyorum
BreakerZote
Üye
Hangi Türk Sanatçının DD Yada DTS Formatında Albümü Var
benim asıl merak ettiğim korsan şarkı ibaresi. Hangileri korsan oluyor. Hepsini kastediyolarsa o zaman niye korsan diyolar? Hiçbir şarkı paylaşılmayacak desinler bizde anlayalım. bu sorumu cevaplayacak babayiğit daha çıkmadı. çıktığında anlayacağımı umuyorum
bi sarkiyi indirip birilerinin dinlemesine araci olursan bu korsan oluyo burdaki amac hic bi sekilde sarkilara ulasamayip album satin almamiz simdiden hafiza kartlarini doldurun sarkilarla
jackalmami
Üye
Konu Sahibi
oldu olacak Aldığımız albümleride başkalarına dinletmeye izin vermesinler. Aslında benlik bir sıkıntı yok şu ana kadar bir tane bile şarkı paylaştığımı hatırlamıyorum ama internetten paylaşmadan indirebiliriz herhalde. indirmeyi de yasaklarlarsa o zaman sıkıntı olur