Invoke Üye messevim' Alıntı: Son dakika haberi; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tamam işte. Mart başına gelir. Sen cihazı düzeltebildin mi?
messevim' Alıntı: Son dakika haberi; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tamam işte. Mart başına gelir. Sen cihazı düzeltebildin mi?
messevim Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Tamam işte. Mart başına gelir. Sen cihazı düzeltebildin mi? Genişletmek için tıkla ... Ben orada ki AT T yi anlamadım. o ne oluyor hangi cihazlara gelmiş yani ? evet düzelttim çok şükür
-qarapapaq-' Alıntı: Tamam işte. Mart başına gelir. Sen cihazı düzeltebildin mi? Genişletmek için tıkla ... Ben orada ki AT T yi anlamadım. o ne oluyor hangi cihazlara gelmiş yani ? evet düzelttim çok şükür
Invoke Üye messevim' Alıntı: Ben orada ki AT T yi anlamadım. o ne oluyor hangi cihazlara gelmiş yani ? evet düzelttim çok şükür Genişletmek için tıkla ... AT&T amerikan gsm şirketi.
messevim' Alıntı: Ben orada ki AT T yi anlamadım. o ne oluyor hangi cihazlara gelmiş yani ? evet düzelttim çok şükür Genişletmek için tıkla ... AT&T amerikan gsm şirketi.
Invoke Üye Kit Kat' Alıntı: Biri Beni mi Çağırdı Genişletmek için tıkla ... Kaç aydır bi gelemedin G2 kullanıcıları seni bekliyor. =P
Kit Kat' Alıntı: Biri Beni mi Çağırdı Genişletmek için tıkla ... Kaç aydır bi gelemedin G2 kullanıcıları seni bekliyor. =P
Kit Kat Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kaç aydır bi gelemedin G2 kullanıcıları seni bekliyor. =P Genişletmek için tıkla ... Bende Emir kuluyum
-qarapapaq-' Alıntı: Kaç aydır bi gelemedin G2 kullanıcıları seni bekliyor. =P Genişletmek için tıkla ... Bende Emir kuluyum
saintone Üye 28 şubat ta kontrol etmeyi unutmayın 28 şubat ta gelebilir yoksa en geç 1 hafta içinde hepimiz kit-kat'lıyız.
28 şubat ta kontrol etmeyi unutmayın 28 şubat ta gelebilir yoksa en geç 1 hafta içinde hepimiz kit-kat'lıyız.
messevim Üye Konu Sahibi saintone' Alıntı: 28 şubat ta kontrol etmeyi unutmayın 28 şubat ta gelebilir yoksa en geç 1 hafta içinde hepimiz kit-kat'lıyız. Genişletmek için tıkla ... 28 şubat olduğunu nereden çıkardınız ?
saintone' Alıntı: 28 şubat ta kontrol etmeyi unutmayın 28 şubat ta gelebilir yoksa en geç 1 hafta içinde hepimiz kit-kat'lıyız. Genişletmek için tıkla ... 28 şubat olduğunu nereden çıkardınız ?
umut0628 Üye Siz baya gerisiniz heralde bu konularda ben kitkat kullaniyorum zaten 4.4.2 yayinlandi kurdum bile)
messevim Üye Konu Sahibi umut0628' Alıntı: Siz baya gerisiniz heralde bu konularda ben kitkat kullaniyorum zaten 4.4.2 yayinlandi kurdum bile) Genişletmek için tıkla ... hangi ülkenin romunu kullanıyorsunuz ?
umut0628' Alıntı: Siz baya gerisiniz heralde bu konularda ben kitkat kullaniyorum zaten 4.4.2 yayinlandi kurdum bile) Genişletmek için tıkla ... hangi ülkenin romunu kullanıyorsunuz ?
messevim Üye Konu Sahibi Türkbey___' Alıntı: Telefonun ney usta ya da hangi romu yukledin Genişletmek için tıkla ... Almanya veya fransa romu kurarsanız güncellemeyi alırsınız. Ama ben uğraşmayacağım rom vs kurmakla. Zaten en sonun da güncelleme gelecek Tr ye de.
Türkbey___' Alıntı: Telefonun ney usta ya da hangi romu yukledin Genişletmek için tıkla ... Almanya veya fransa romu kurarsanız güncellemeyi alırsınız. Ama ben uğraşmayacağım rom vs kurmakla. Zaten en sonun da güncelleme gelecek Tr ye de.
umut0628 Üye Telefon lg g2 802 flash tolsh la orjinal fom atiliyor sadece bu isleri bilirseniz sadece 10 dk aliyo benimkide turkiyeden alinma 10 c rommu vardi
Telefon lg g2 802 flash tolsh la orjinal fom atiliyor sadece bu isleri bilirseniz sadece 10 dk aliyo benimkide turkiyeden alinma 10 c rommu vardi