messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayırlı olsun şimdidenBen kitkat güncellemesi ne zaman gelecek diye sordum. Müşteri temsilcisi Elimize yeni bir bilgi geldi bir saniye bekler misiniz dedi. Daha sonra ise Şubat ayı içerisin de yani bu ay için de aksi bir durum olmazsa verilecek dendi.
Hayırlısı.. Beklemekteyiz..
İmkansız öyle bişey olamazBebim bi arkadasa G2 hediye aldilar o 2 ay once kitkat gelmisti oyle diyodu ama bakma firsatim olmadi ?
Belki başka bir ülkenin Romu kuruludurBebim bi arkadasa G2 hediye aldilar o 2 ay once kitkat gelmisti oyle diyodu ama bakma firsatim olmadi ?
gelmedi mi daha ? s4 lere..Bizede en geç şubat ayının başında alırsınız kitkatı demişlerdi ama.....
Daha note 3 lere bile gelmedi sen ne diyosunBelki başka bir ülkenin Romu kuruludur
gelmedi mi daha ? s4 lere..
o kadar tantana yaptılar gelecek diye gelecek diye... inşAllah bizim sonumuz da sizin ki gibi olmazDaha note 3 lere bile gelmedi sen ne diyosun
Siz 4.3 ü alamadınız dahao kadar tantana yaptılar gelecek diye gelecek diye... inşAllah bizim sonumuz da sizin ki gibi olmaz
Hakkaten neden bize 4,3 ü vermediler de direk 4 .4 geliyorSiz 4.3 ü alamadınız dahaDirek 4.4 ü alıcaksınız sonunuz bizim gibi olamaz zaten
Aynen ilginç vallaHakkaten neden bize 4,3 ü vermediler de direk 4 .4 geliyor
Ahaha aynen şarj sıkıntısı var4.3 alma zaten hocam versede alma
neden ki ?4.3 alma zaten hocam versede alma
s4 te geldi değil mi 4,3Ahaha aynen şarj sıkıntısı var
sarj az gidiyor bazilarinda ben gene foemulledimdeneden ki ?
demek performanslı olmamamış 4,3 . bakalım kitkat nasıl olacaksarj az gidiyor bazilarinda ben gene foemulledimde
Hayır neredeyse tüm telefonlarda sıkıntılı bu 4.3 belasıneden ki ?
s4 te geldi değil mi 4,3
Kitkat hem performans açısından hem pil ömrü açısından daha iyi olacak diyolardı ama bilememdemek performanslı olmamamış 4,3 . bakalım kitkat nasıl olacak
sende n8 yokmuydu ne ara aldin androiddemek performanslı olmamamış 4,3 . bakalım kitkat nasıl olacak
şu an s4 hangi android sürümün deHayır neredeyse tüm telefonlarda sıkıntılı bu 4.3 belası
4.3şu an s4 hangi android sürümün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?