Az Önce Deprem Oldu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

iizzz

iizzz

Üye
izmir istanbul.sakat gece kondu memleketi.

adanalı1

adanalı1

Üye
Saka filan bir yana Rabbimin bi uyarisiydi işte. Ki kimsenin bundan bir ders çıkaracağını sanmıyorum. Rabbim tüm müslüman kardeşlerimizi n yanında olsun insaallah

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
codblackops2

codblackops2

Üye
Saka filan bir yana Rabbimin bi uyarisiydi işte. Ki kimsenin bundan bir ders çıkaracağını sanmıyorum. Rabbim tüm müslüman kardeşlerimizi n yanında olsun insaallah
Amin.sosyal medyada depremle ilgili yapilan esprilere(!) bakiyorum da ....

mürteza16

mürteza16

Üye
Bursa'da da hissedildi. En kötü hisseden ben oldum heralde. Tam tuvaletteyken deprem oldu. :D

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Artık ülkemizde kader ve kaza inancı rafa kaldırılmış durumda kardeşim. O yüzden böyle muhabbetlere hiç girmeden deprem vb. afetleri engelleyecek çözümlerin üretilmeye başlanması daha doğru olur. (Amin)

• Beğen
Tepkiler: adanalı1
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Geçmiş olsun ben Konya'dayım

(ಠ≥ಠ)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Büyük geçmiş olsun.
Olaydan mizah malzemesi çıkartmaya çalışanları kınıyorum.

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Geçmiş olsun

adanalı1

adanalı1

Üye
Amin., büyük gelmisler olsun hepimize

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
edirnedede hissedildi ev sallandı

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Balıkesirde hissedildi ama ben odamdayken hissetmedim, odamı kiraya falan mı versem acaba Deprem Etkislz diye :nauhty:

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Dünkü depremde bayabi sallandi apartman bugün sabahta hafif bi deprem oldu ondan korkmadimda dünkü çok fenaydi her an deprem oluyor zannediyorum avizeye bakıyorum ama olmadığını anlayınca sinirleniyorum şuanda sanki sallaniyor gibi hissediyorum kafayı yicem yahu fe subhanallah

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
sen sürekli deprem olduğunu düşünüyorsun yani sorunun psikolojik

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
biraz geçti gibi bilgisayar oynadım. son 1 gündür var bu sorun ama inşallah geçer bakicaz. önerin varmi

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
1 hafta içinde geçmezse psikoloğa git derim

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Geçmiş olsun kardeş

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
eyvallah hafif geçti gibi sanki