UpOneTR
Üye
Hakkında başlığını düzenledim, olmuş muOlacak![]()

Olmuş olmuşHakkında başlığını düzenledim, olmuş mu![]()
aynen, bi de siteye forum bağlantısı eklemek lazımOlmuş olmuş![]()
Forum dursun ben şu sitenin sistemini halledebilsem bi![]()
Bilgisayara giremiyorum

O çok basit :Paynen, bi de siteye forum bağlantısı eklemek lazım![]()
bak sitede oyunu tanıtalım mesela indirme linklerini forumdan verelimForum bende sen rahat ol![]()

İyi iyi, dünyaya yayılmak lazımBu arada 23 milyonda 12 milyonun içine girdik![]()
%100 ilerleme oldu![]()

İyi iyi, dünyaya yayılmak lazım![]()

Resimleri yarın ekleyeceğim konuya, bu forumda bayağı bi şey paylaşrım ben ya
Yalnız yeni bölümler eklemen lazım @Sukut-u Hayal
Bu arada portaldaki şu The Room 2 geliyor haberine çok sevindim. The room hayatım boyunca oynadığım en zevkli ve en kısa oyundur, mariodan bile zevkli la 
Bilmem baska forimdan alinti yaptim zatenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Resimleri yarın ekleyeceğim konuya, bu forumda bayağı bi şey paylaşrım ben ya
Yalnız yeni bölümler eklemen lazım @Sukut-u Hayal
Bu arada portaldaki şu The Room 2 geliyor haberine çok sevindim. The room hayatım boyunca oynadığım en zevkli ve en kısa oyundur, mariodan bile zevkli la
![]()

Bilmem baska forimdan alinti yaptim zaten![]()
Fark ettim. Eğer android telin varsa bence kesin oynamalısın fena bağımlılık yapıyo 
Forumla fazla ilgilenmeFark ettim. Eğer android telin varsa bence kesin oynamalısın fena bağımlılık yapıyo
![]()
dosyalari alamiyorum burdan yani aytimobil.tk/forum adında forum oluşturcam oraya ilgilenirizGenel yayın dedektörü kemal 'DTamam o zaman![]()
Html zaten dreamweaver ile yapılyorneyle yapıyorsun siteyi html ile mi yoksa dreamveawerla mı
dogru ben yanlış dedim dogrusu soyle olacaktı "elinle yazarak mı yapıyorsun yoksa dreamveawer ile hazırmı yapıyorsun diye"Html zaten dreamweaver ile yapılyor
Suan PHP ile yapmaya çalşyorum html bile kısıtlı
html kısıtlı geliyorsa css ekle
div filan falan
php bilmiyom zormu 
Öyle değil siteye dışarda veri girmek için hazirlamaya çalisiyorum bunu html ile yapilmiyo php ile yapiliyo nonuda beceremedim dahadogru ben yanlış dedim dogrusu soyle olacaktı "elinle yazarak mı yapıyorsun yoksa dreamveawer ile hazırmı yapıyorsun diye"html kısıtlı geliyorsa css ekle
div filan falan
php bilmiyom zormu
![]()