AYTİ mobilden sevgilerle :D

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada 23 milyonda 12 milyonun içine girdik :D
%100 ilerleme oldu :D

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Forum bende sen rahat ol :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye

:sirit: Resimleri yarın ekleyeceğim konuya, bu forumda bayağı bi şey paylaşrım ben ya :D Yalnız yeni bölümler eklemen lazım @Sukut-u Hayal :oke: Bu arada portaldaki şu The Room 2 geliyor haberine çok sevindim. The room hayatım boyunca oynadığım en zevkli ve en kısa oyundur, mariodan bile zevkli la :kop:

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi

:sirit: Resimleri yarın ekleyeceğim konuya, bu forumda bayağı bi şey paylaşrım ben ya :D Yalnız yeni bölümler eklemen lazım @Sukut-u Hayal :oke: Bu arada portaldaki şu The Room 2 geliyor haberine çok sevindim. The room hayatım boyunca oynadığım en zevkli ve en kısa oyundur, mariodan bile zevkli la :kop:
Bilmem baska forimdan alinti yaptim zaten :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
:D Fark ettim. Eğer android telin varsa bence kesin oynamalısın fena bağımlılık yapıyo :D
Forumla fazla ilgilenme :D dosyalari alamiyorum burdan yani aytimobil.tk/forum adında forum oluşturcam oraya ilgileniriz

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Tamam o zaman :D

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
neyle yapıyorsun siteyi html ile mi yoksa dreamveawerla mı

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Html zaten dreamweaver ile yapılyor :D
Suan PHP ile yapmaya çalşyorum html bile kısıtlı
dogru ben yanlış dedim dogrusu soyle olacaktı "elinle yazarak mı yapıyorsun yoksa dreamveawer ile hazırmı yapıyorsun diye" :D html kısıtlı geliyorsa css ekle :D div filan falan :D php bilmiyom zormu :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve .caner.
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
dogru ben yanlış dedim dogrusu soyle olacaktı "elinle yazarak mı yapıyorsun yoksa dreamveawer ile hazırmı yapıyorsun diye" :D html kısıtlı geliyorsa css ekle :D div filan falan :D php bilmiyom zormu :D
Öyle değil siteye dışarda veri girmek için hazirlamaya çalisiyorum bunu html ile yapilmiyo php ile yapiliyo nonuda beceremedim daha :D
Html de hem kod hem görsel yani dream ie yapiyodum bunda kod :(

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim

Üst Alt