0MG90
Üye
Yöneticilere sorun ama benim dediğimi derler belkiTamamda o ne yapti acba merakettik
Yöneticilere sorun ama benim dediğimi derler belkiTamamda o ne yapti acba merakettik
@AdminBeni banlayan yönetici kim ve nedeni nedir ?
@
@Ozan @Nextmanhiç birşey yaptığımı hatırlamıyorum bi adminlerden birini etiketleyebilir misiniz
hiç birşey yaptığımı hatırlamıyorum bi adminlerden birini etiketleyebilir misiniz

Yalnız @Sukut-u Hayal şu benim bannerları ana sayfada kullanma fikri güzel de hepsi birlikte çok göz yoruyor. İstersen tek banner koyalım ama tüm os lardan bahsetsin olur mu ben yaparım
Tasarım vs. aynı olacak bannerların ama yuvarlak döndükten sonra sıarayla yazı ve iconlar değişecek
Yapıcam birazdan....Bu arada siteyi bu şekilde yapmak kimin fikriydi ? Gerçekten düşünene tebrikler, mükemmmel olmuş 
Vayy sitenin en son hali yakıyoYalnız @Sukut-u Hayal şu benim bannerları ana sayfada kullanma fikri güzel de hepsi birlikte çok göz yoruyor. İstersen tek banner koyalım ama tüm os lardan bahsetsin olur mu ben yaparım
Tasarım vs. aynı olacak bannerların ama yuvarlak döndükten sonra sıarayla yazı ve iconlar değişecek
Yapıcam birazdan....Bu arada siteyi bu şekilde yapmak kimin fikriydi ? Gerçekten düşünene tebrikler, mükemmmel olmuş
![]()

Sağolasın
PHP koduna geçmek gerekiyrdu o yuzden hazır şablon buldum yani ben yapmadım
Sidilik bannerlaari oylesine koydum
İlgilendiğin için sağol ama uğrasma![]()
Hazır şablon ha. Nerde beleş oraya yerleş
Bannerları öylesine koyman iyi olmuş çünkü gerçekten hepsi birlikte çok fazla göz yoruyor. Bu arada faceden arkadaşlık isteği gönderdim kabul et yoksa 
Html ile yapacaklar kısıtlı bende pHP bilmiyorum o yuzden boyle yapmak zorunda kaldımHazır şablon ha. Nerde beleş oraya yerleş
![]()

Olum sen niye farm ettin ki yaReisss @Sukut-u Hayal

Eee takip ediyoz siteyi o kadarOlum sen niye farm ettin ki ya
Ben bitirince süpriz yapcaktim![]()

PHP çok değisik lanEee takip ediyoz siteyi o kadar![]()

Ama PHP de ise yaramadiDREAMWEAWER iyidir :-)
O zaman dreamweawer kötüdürAma PHP de ise yaramadi

İçerik yokVayyyy site yakıyo hanyy![]()

Şekil olmuş yinedeİçerik yok
Nasıl koyulacağinı yaomaya çalışıyorum![]()