AYTİ mobilden sevgilerle :D

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu tür konuları özelden sorabilirsiniz gereken cevabı alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, xavxmaxi ve Serhan
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Vayy sitenin en son hali yakıyo :D Yalnız @Sukut-u Hayal şu benim bannerları ana sayfada kullanma fikri güzel de hepsi birlikte çok göz yoruyor. İstersen tek banner koyalım ama tüm os lardan bahsetsin olur mu ben yaparım :oke:Tasarım vs. aynı olacak bannerların ama yuvarlak döndükten sonra sıarayla yazı ve iconlar değişecek :oke: Yapıcam birazdan....Bu arada siteyi bu şekilde yapmak kimin fikriydi ? Gerçekten düşünene tebrikler, mükemmmel olmuş :alkis

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Vayy sitenin en son hali yakıyo :D Yalnız @Sukut-u Hayal şu benim bannerları ana sayfada kullanma fikri güzel de hepsi birlikte çok göz yoruyor. İstersen tek banner koyalım ama tüm os lardan bahsetsin olur mu ben yaparım :oke:Tasarım vs. aynı olacak bannerların ama yuvarlak döndükten sonra sıarayla yazı ve iconlar değişecek :oke: Yapıcam birazdan....Bu arada siteyi bu şekilde yapmak kimin fikriydi ? Gerçekten düşünene tebrikler, mükemmmel olmuş :alkis
:D
Sağolasın
PHP koduna geçmek gerekiyrdu o yuzden hazır şablon buldum yani ben yapmadım :D
Sidilik bannerlaari oylesine koydum :D

İlgilendiğin için sağol ama uğrasma :D

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
:D
Sağolasın
PHP koduna geçmek gerekiyrdu o yuzden hazır şablon buldum yani ben yapmadım :D
Sidilik bannerlaari oylesine koydum :D

İlgilendiğin için sağol ama uğrasma :D
:kop2: Hazır şablon ha. Nerde beleş oraya yerleş :kop:Bannerları öylesine koyman iyi olmuş çünkü gerçekten hepsi birlikte çok fazla göz yoruyor. Bu arada faceden arkadaşlık isteği gönderdim kabul et yoksa :dover:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
:kop2: Hazır şablon ha. Nerde beleş oraya yerleş :kop:
Html ile yapacaklar kısıtlı bende pHP bilmiyorum o yuzden boyle yapmak zorunda kaldım :D
Farj ettiğine sevindim

Bu arada dünyada 15 milyonun içindeyiz :D

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Reisss @Sukut-u Hayal

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Aslnda HTML gibide
Bundki kodlara alışmadım :(