yinede mavinin üstüne ilginç duruyoİstersen yeşili koyulaştıyım ilyaskanka

yinede mavinin üstüne ilginç duruyo![]()

goooodİlyas sana tavsiye maviden beyaza doğru gitmesin renk beyazdan maviye gitsin bak o zaman ne kadar tatlı duruyor=

gooood![]()
Bide şu android lere girince çıkan animasyonu yavaşlat yazı tipini daha tatlı bir şekilde yap 
ona yarın bakarım hatta kayan yazı olmayadabilir yanıp sönse daha iyi gibi bakarız yarın senin dediğin gibi beyazdan maviye giden arka planı atmaya çalışıyomBide şu android lere girince çıkan animasyonu yavaşlat yazı tipini daha tatlı bir şekilde yap
![]()

ona yarın bakarım hatta kayan yazı olmayadabilir yanıp sönse daha iyi gibi bakarız yarın senin dediğin gibi beyazdan maviye giden arka planı atmaya çalışıyom![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ah bi anlasa beni bu ilyas la oğlum bak resimi son defa atıcam şunun gibi yap şunun 

olmuşmuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tamam dedikah bi anlasa beni bu ilyas la oğlum bak resimi son defa atıcam şunun gibi yap şunun
![]()

senin dediğini yarın yaparımah bi anlasa beni bu ilyas la oğlum bak resimi son defa atıcam şunun gibi yap şunun
![]()

ios olduğunu bilmeyenlerde varayrıca niye ıphone yazıyor niye ios değil?![]()
arama butonunu kaldırsam ?
canım kardeşim benimböyle yap sayfaya tam otuttur o arama butonunuda en üst sağ köşeye koy
![]()
ios olduğunu bilmeyenlerde var
ne biliyim abes durmuş iphone diyince aklıma samsung nokia htc geliyorios olduğunu bilmeyenlerde var