İhtiyar007
Üye
sılaş lezzetli olmuşheş te te pe iki nokta sılaş sılaş
dabülü dabülü dabülü nokta
ayti mobayl nokta
tekaoldu mu
![]()

sılaş lezzetli olmuşheş te te pe iki nokta sılaş sılaş
dabülü dabülü dabülü nokta
ayti mobayl nokta
tekaoldu mu
![]()

@esmeran3 sen arka plan bulabildin mi ya da yapabilirmisin ? Ben buldum bir kaç tane bulduklarımı paylaşırım ama beğenirmisiniz bilmem, ben karar veremedim bir türlü 
Arkadaşlar siteye arka plan bulan var mı ben butonları yapıyorum ama elimizde arka plan olmadığı için butonların rengi tam tutmayabilir. Bu yüzden ilk önce arka planı halletmeliyiz. Arka plan hallolduktan sonra zaten benim butonlar hazır beğenirseniz@esmeran3 sen arka plan bulabildin mi ya da yapabilirmisin ? Ben buldum bir kaç tane bulduklarımı paylaşırım ama beğenirmisiniz bilmem, ben karar veremedim bir türlü
![]()

Arka plan bu olurmu ki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bence olmaz ama belki sizin hoşunuza gider, belli olmaz zevkler ve renkler tartışılmaz
Bu arada butonlar iyi olmuş, tasarım yapmaktan siteye giremiyorum, o yüzden görmedim. Yalnız şu üstteki logo çok sırıttı gibi geldl bana logo güzel de çok büyük ve surıtıyor bence , ama tabi ki başkalarının görüşünü de almak lazım![]()

Yok yok, sadece biraz fazla yer kaplamış demek istedim yoksa şu anki logo gayet güzelo zaman senden bi logo bekleriz![]()
arka plan düz bi renk olcakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
facebook sayfamızıda beğenebilirsiniz![]()
Ee bannerlar yapıldı mı bari yapılmadıysa ben yaparım. Her işletim sistemine ayrı banner yapacağız değil mi @Sukut-u Hayal yapılmadıYok yok, sadece biraz fazla yer kaplamış demek istedim yoksa şu anki logo gayet güzelEe bannerlar yapıldı mı bari yapılmadıysa ben yaparım. Her işletim sistemine ayrı banner yapacağız değil mi @Sukut-u Hayal
![]()
hmmmmm
Kim ilgilenmiyo ayıp ediyorsun cidden

içeriğimiz çok boş bizim o yuzden arka plani doldurmak gerekaynısını yapacakmısın![]()
kardeşim bak uğraşıyorumYazılar içinde güzel bi tasarıma bakıyorum şu an
![]()
nabcaz hic bilmiyorum ya 
içeriğimiz çok boş bizim o yuzden arka plani doldurmak gereknabcaz hic bilmiyorum ya
![]()
boyle değil la orda #FFFFFF gibi kod olmasi gerekKırmızı : 0
Yeşil : 163
Mavi : 232