AYTİ mobilden sevgilerle :D

Sponsorlu Bağlantılar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Arkadaşlar siteye arka plan bulan var mı ben butonları yapıyorum ama elimizde arka plan olmadığı için butonların rengi tam tutmayabilir. Bu yüzden ilk önce arka planı halletmeliyiz. Arka plan hallolduktan sonra zaten benim butonlar hazır beğenirseniz :) @esmeran3 sen arka plan bulabildin mi ya da yapabilirmisin ? Ben buldum bir kaç tane bulduklarımı paylaşırım ama beğenirmisiniz bilmem, ben karar veremedim bir türlü :bilmem:

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
aytimobil.tk kardeşim siteye gir ben butonları hallettim dün :) arkaplanı bende bulamadım şahsen

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar siteye arka plan bulan var mı ben butonları yapıyorum ama elimizde arka plan olmadığı için butonların rengi tam tutmayabilir. Bu yüzden ilk önce arka planı halletmeliyiz. Arka plan hallolduktan sonra zaten benim butonlar hazır beğenirseniz :) @esmeran3 sen arka plan bulabildin mi ya da yapabilirmisin ? Ben buldum bir kaç tane bulduklarımı paylaşırım ama beğenirmisiniz bilmem, ben karar veremedim bir türlü :bilmem:

butonlarimiz yapıldı dostum :D

git bi ziyaretet :D

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
konu gittikçe buyuyo vay be 1K olmuş izlenme :D

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
salı günü site için reklam videosu haZirlicam :D

esmeran3

esmeran3

Üye
Sukut hayal kardeşim sen bi gelsene özele sana yeni bi tasarım düşündüm butonlar aynı ama tasarım farklı olacak ?

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Arka plan bu olurmu ki :p

Bence olmaz ama belki sizin hoşunuza gider, belli olmaz zevkler ve renkler tartışılmaz :D
Bu arada butonlar iyi olmuş, tasarım yapmaktan siteye giremiyorum, o yüzden görmedim. Yalnız şu üstteki logo çok sırıttı gibi geldl bana logo güzel de çok büyük ve surıtıyor bence , ama tabi ki başkalarının görüşünü de almak lazım :)

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
butonlar şekil :cool

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Arka plan bu olurmu ki :p

Bence olmaz ama belki sizin hoşunuza gider, belli olmaz zevkler ve renkler tartışılmaz :D
Bu arada butonlar iyi olmuş, tasarım yapmaktan siteye giremiyorum, o yüzden görmedim. Yalnız şu üstteki logo çok sırıttı gibi geldl bana logo güzel de çok büyük ve surıtıyor bence , ama tabi ki başkalarının görüşünü de almak lazım :)

o zaman senden bi logo bekleriz :D
arka plan düz bi renk olcak
facebook sayfamızıda beğenebilirsiniz :D

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
o zaman senden bi logo bekleriz :D
arka plan düz bi renk olcak
facebook sayfamızıda beğenebilirsiniz :D
Yok yok, sadece biraz fazla yer kaplamış demek istedim yoksa şu anki logo gayet güzel :D Ee bannerlar yapıldı mı bari yapılmadıysa ben yaparım. Her işletim sistemine ayrı banner yapacağız değil mi @Sukut-u Hayal ;)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Yok yok, sadece biraz fazla yer kaplamış demek istedim yoksa şu anki logo gayet güzel :D Ee bannerlar yapıldı mı bari yapılmadıysa ben yaparım. Her işletim sistemine ayrı banner yapacağız değil mi @Sukut-u Hayal ;)
yapılmadı :(
ilgilenen yokh :/

esmeran3

esmeran3

Üye

Kim ilgilenmiyo ayıp ediyorsun cidden

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
aslinda güzel de :D
altta yazilar çok boş kalmayacak mı o.O

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
aynısını yapacakmısın :) :) kardeşim bak uğraşıyorumYazılar içinde güzel bi tasarıma bakıyorum şu an :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
aynısını yapacakmısın :) :) kardeşim bak uğraşıyorumYazılar içinde güzel bi tasarıma bakıyorum şu an :)
içeriğimiz çok boş bizim o yuzden arka plani doldurmak gerek :D nabcaz hic bilmiyorum ya :(

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
hani resim

Üst Alt