boyutu bir türlü ayarlayamıyorum şimdide 1mb oldu boyutuOzaman kahverengi bir zeminin üstüne koy
boyutu bir türlü ayarlayamıyorum şimdide 1mb oldu boyutu
arka plan ekliyom ya ondandırneden boyutu büyüyor =

Ben tecrübeli üye olabilirim öneri olarakne biliyosun@esmeran3 yaptığın banner 240 kb boyutunda ve çok yüksek :/
şuan bendeki 140 kb bu bile çok fazla

Ben tecrübeli üye olabilirim öneri olarak![]()
arka plan nasıl olsunEve gidince yaparım bir şeyler şu anda müsait değilim yapınca atarım burayaarka plan nasıl olsun
Arka planın boyutu ne olacak ? Sen söyle bir kaç saatte yaparım benarka plan nasıl olsun

bende eleman olmaktan mutlu olurumsize sitemde eleman olarak görmekden memnun olurum o.O

arka planın boyutu yokEve gidince yaparım bir şeyler şu anda müsait değilim yapınca atarım buraya
Arka planın boyutu ne olacak ? Sen söyle bir kaç saatte yaparım ben![]()
hmmmmmbitti ama kötü yaptım az photoshop kullanmayı unutmuşum :PLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız5dk da bu kadar yaptım biyeter :P
aslında hoş duruyo
boyut ayarlamayı öğrendim yani boyuta takılmadan yapabilirsinizdedim ya işte çoğu şeyi unutmuşum logoya perspektif yapacaktım beceremedim ama logo png şeffaf gözükür eklesen boyutu da küçük baya bi

hmmmmmLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu buldum internette gayet hoş bence arka plan olarak. Tabi istersen editleyebilirim. 2 tane daha güzel arka plan buldum onları da ekeleyeceğim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız