esmeran3
Üye
hmmmmm eline sağlık
BÖYLE OLACAK BUNUN BUTON HALİNİ DÜŞÜN
hmmmmm eline sağlık
bunu iki türlü yapsak mesela normalde bu olsun android sekmesi açıkken rengi değissin felan farkli bisey olsun
html den anlar mısın yada PHP yada ASPOlur yaparız kardeşimfarketmez yardım etmeyi seviyorum kendime mükemmel bir site yapabilirim ama kim uğraşacak ya
vay be.html .php den anlıyorum
html den anlar mısın yada PHP yada ASP
vay bebana PHP lazim artk internet siteleri PHP ile yaziliyo ben bilmiyorum html ile yapilan siteyi goruyosun iki saatte yukleniyo
keyfimden yapmiyorum bendekardeşim site yapmak kolayda biraz uğraştırıyormerak etme .php ile farkı yok pek internet hızına bağlı mesala bende hiç kasmıyor bile siten ama başkasını bilemem
keyfimden yapmiyorum bendeama hoşuma gitmeye basliyor ilerde işimde bu olacak insallah
inşallah kardeşimben bi site yapmaya başlayınca kusursuz olmasını istiyorum o yüzden gece gündüz uykusuz kalıyodum ama böyle şimdi ama sana logo arkaplan resim felan yaparım
mesela dün 3.30 da yattim ful ürün girdim tasarmla oynadm biseyler yapmaya calistim felan harbiden kaptırdımı birakamiyosuninşallah kardeşimben bi site yapmaya başlayınca kusursuz olmasını istiyorum o yüzden gece gündüz uykusuz kalıyodum ama böyle şimdi ama sana logo arkaplan resim felan yaparım
mesela dün 3.30 da yattim ful ürün girdim tasarmla oynadm biseyler yapmaya calistim felan harbiden kaptırdımı birakamiyosun
boşver zaten sen bana yardm eto yüzden bende bıraktım işte)
boşver zaten sen bana yardm etilerde admin felan bişey olursin sitede
senide yardımcı üye yapcam tamam
Züper Moderaktör olsamsenide yardımcı üye yapcam tamam
olmaz yardımcı üyelik yeter sanaZüper Moderaktör olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?