AYTİ mobilden sevgilerle :D

esmeran3

Üye

BÖYLE OLACAK BUNUN BUTON HALİNİ DÜŞÜN

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Tepkiler: esmeran3

esmeran3

Üye
hmmmmm eline sağlık
bunu iki türlü yapsak mesela normalde bu olsun android sekmesi açıkken rengi değissin felan farkli bisey olsun

Olur yaparız kardeşim farketmez yardım etmeyi seviyorum kendime mükemmel bir site yapabilirim ama kim uğraşacak ya

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim site yapmak kolayda biraz uğraştırıyor merak etme .php ile farkı yok pek internet hızına bağlı mesala bende hiç kasmıyor bile siten ama başkasını bilemem
keyfimden yapmiyorum bende ama hoşuma gitmeye basliyor ilerde işimde bu olacak insallah

esmeran3

Üye
keyfimden yapmiyorum bende ama hoşuma gitmeye basliyor ilerde işimde bu olacak insallah

inşallah kardeşim ben bi site yapmaya başlayınca kusursuz olmasını istiyorum o yüzden gece gündüz uykusuz kalıyodum ama böyle şimdi ama sana logo arkaplan resim felan yaparım

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
inşallah kardeşim ben bi site yapmaya başlayınca kusursuz olmasını istiyorum o yüzden gece gündüz uykusuz kalıyodum ama böyle şimdi ama sana logo arkaplan resim felan yaparım

bu siteyi bi tamamlaym host + domain alcam kesinlikle alcam
üye girisi felan koycam siteye güzel şeyler olacak fakat işte daha işin başindaym pek bir şey bilmiyorum kendi çabamla anca bu kadar oluyo

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
mesela dün 3.30 da yattim ful ürün girdim tasarmla oynadm biseyler yapmaya calistim felan harbiden kaptırdımı birakamiyosun