AYTİ mobilden sevgilerle :D

@esmeran 3 kardeşim malesef senin söylediğin siteye mobilden upload olmadı şimdilik qfs ile paylaşıyorum eğer istersen bir kaç gün içerisinde o sitede paylaşabilirim
Bu arada şimdilik videonun arka planında sorun olabilir yani beyazlık fazla olmuş, en kısa zamanda çözeceğim ben o sorunu Bu arada dosya .swf uzantılı her bilgisyar açamayabilir Gom player yükleyin pc nize,codecleri de yükleyin

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi

telefonda neyle izlicem :mad:

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Malesef telefonda izlenemiyor, gerçekten üzgünüm yarın @esmeran3 ün dediıi yere yükleyeceğim
inciswf yaz googla oraya yukle hmmm vay be
güzel olmuş güzel
dur bi setede deneyim kemal eline sağlık güzel olmuş hakkaten ha siteye attım
şimdi bunu her bölüm için yapalım

tamamdır ama yarın yaparım diğerlerini malum yarın okul var , hadi iyi geceler sana tamamdır ama yarın yaparım diğerlerini malum yarın okul var , hadi iyi geceler sana

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır ama yarın yaparım diğerlerini malum yarın okul var , hadi iyi geceler sana tamamdır ama yarın yaparım diğerlerini malum yarın okul var , hadi iyi geceler sana
harbi çok hoşuma gitti ya
vaktim olsa ben yapcaaktım şimdi diğerlerininide çıkmam lazım benimde eline sağlık

Yarın daha hızlı yapıp atarım bu arada bugün ilk animasyonları falan belirledim, şablon hazır yarın sadece yeni resim ve yazılara uygulamak kalacak. Bu arada o andorid simgesi olan yanında android yazan kısım benim site için düşündüğüm butonlardı ama sağolsun @esmeran3 kardeşim halletmiş, gayette güzel olmuş
Benim telde de çıktı flash player yüklemelisin diye ben nasıl duruduğuna yarın okulda bakarım artık.Bu arada senin bu siteden sonra içimde bir html öğrenme duygusu oluştu bende mi siye açsam napsam Hem üniversiteye hazırlık olur.

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
üniversite mi
hiç girişme kolay değil öyle

esmeran3

Üye
Kardeşim elimizden geldiğince yapıyoruz dana iyi şeyler yapardım ama zamanım çok az oluyor

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim elimizden geldiğince yapıyoruz dana iyi şeyler yapardım ama zamanım çok az oluyor
sitenin belli bi açılış tarihi yok site benim için bitti yani hocaya göstereceğim kısım bitti
daha sonra zebkine yapıyoruz işte takılın kafanıza göre ya maxicep ve sizler iyi ki varsınız gerçekten herkes bi yana maxicep bi yana iyi ki tanıdım bu forumu

Tepkiler: esmeran3
Yok kardeşim senin butonlar daha iyi olmuş bence zaten ben biraz abartıyorum, hem sen benden daha bilgilisin biz daha yeni yetmeyiz, sıkıntı yok yani

Tepkiler: esmeran3

esmeran3

Üye
Yok kardeşim senin butonlar daha iyi olmuş bence zaten ben biraz abartıyorum, hem sen benden daha bilgilisin biz daha yeni yetmeyiz, sıkıntı yok yani

Yok kardeşim olurmu öyle şey Herkes öğrendiği kadar ben bayadır biliyorum sende öğrenince aynı benim gibi olacaksın

Tepkiler: Bilişim Profesörü