"Aysun Geldiği Yeri Unutmasın" Dedi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi

"Bir çobanla benim oyum eşit olmamalı" diyen Aysun Kayacı'yı sert dille eleştiren manken Tuğba Altıntop, "Aysun şöhret olmuş ama insan olamamış, onun öğrenecek daha çok şeyi var. Geldiği yeri unutmasın" dedi.

Yaşadığı evlilik ve olaylı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Tuğba Altıntop, hayallerini süsleyen otomobili görmek için CNR Fuar Merkezi'ni gezdi. Birbirinden görkemli otomobillerin önünde hatıra fotoğrafı çektiren Altıntop, uzun yıllardır hayalini kurduğu Ferrari'yi alabilmek için şans oyunlarına yöneldiğini söyledi. Tuğba Altıntop, "Fuarı köşe bucak dolaştım ama hayallerimi süsleyen arabaya henüz sahip olamadım. Bu gidişle de sanırım olmam imkansız. Her hafta 50 ila 100 YTL'lik sayısal loto oynuyorum, henüz parayı bulamadım. Bulursam eğer 2 tane Ferrari alacağım ve kendime bir restoran açacağım" dedi.

Mankenliğin ardından başladığı albüm çalışmalarına değinen Altıntop, "Mankenliği bıraktıktan sonra çıkardığım albümle sanatçı oldum. Ama şansızlıklar yakamı bırakmadı. Albüm içime sinmedi. Bu nedenle yeniden mankenliğe soyundum. Hayatımı idame ettirmem gerekiyor" diye konuştu.

Hayatında biri olduğunu söyleyen Tuğba Altıntop, "Çok mutluyum. Çünkü hayatımda sevdiğim birisi var. En kısa zamanda sevdiğim adamla hayatımı birleştireceğim. Evlenmek çok kolay, boşanmak ise zor. Geçmişte başımızdan böyle bir evlilik geçti. Eğer evlenirsem çocuklarımı yanıma alacağım" şeklinde konuştu.

Tuğba Altıntop, "Bir çobanla benim oyum eşit olmamalı" diyen Aysun Kayacı'yı da sert bir dille eleştirdi. Aysun Kayacı ile aynı sokakta büyüdüklerini ve çocukluklarının birlikte geçtiğini belirten Tuğba Altıntop, "Aysun'a sormak lazım, kendi nereden gelmiş ve babası ne iş yapıyordu? Kendisi çok çalışarak şöhret olmuş ama insan olamamış. Onun öğrenecek daha çok şeyi var. Bu saatten sonra çıkıp Türk halkından ve küçümsediği çobanlardan özür dilesin. Benim ailemde çoban yok ama fakir-fukara çok var. Ama herkes namusu ve şerefi ile ekmek parasını kazanıyor. Bu ayıp değil" şeklinde konuştu.

CEREN

CEREN

Üye
çok iyi demiş ağzına sağlık tuğba altıntop'un
aysun kayacı sonradan görme işte neolcak

leiche

leiche

Emekli Yönetici
''Aysun şöhret olmuş ama insan olamamış''
bunun üstüne söz bulamıyorum zaten

arslansem

arslansem

Üye
Ne boş insanlar be :@

c3r3n

c3r3n

Üye
kesinlikle katılmıyorum!kadın sonucta çabalamış bir yerlere gelmiş ve az ya da çok deneyimler edinmiş.tabiki insan olarak herkes eşit ama kültür olarak bir değiller NE YAZIK Kİ...

CEREN

CEREN

Üye
kesinlikle katılmıyorum!kadın sonucta çabalamış bir yerlere gelmiş ve az ya da çok deneyimler edinmiş.tabiki insan olarak herkes eşit ama kültür olarak bir değiller NE YAZIK Kİ...
kınayıp aşalaması mı gerek hor görmesimi gerek sana hiçte katılmıyorum....

c3r3n

c3r3n

Üye
kınayıp aşalaması mı gerek hor görmesimi gerek sana hiçte katılmıyorum....

aşağılaması gerek demedim zaten.yazdığımı iyi okuyun ondan sonra katılın ya da katılmayın sonucta sizin görüşünüz.herkesin görüşü kendine doğrudur ;)

CEREN

CEREN

Üye
okumamda yazmamda gayet iyidir tabiki herkesin yorumu kendine doğru:oke:

Yasminozz

Yasminozz

Üye

yorum yapmiiym yapmiiym diorum ama dayanamıyorum yine de....pardon ama kadın ne yapmış neye çabalamış ?? dağdaki tarladaki çobanla arasındaki fark afedersiniz ama biri kıçını sallayarak para kazanıyo diğeri kıçından ter atarak emek vererek...

kültür olayına gelince de biz ona kültür farkı demeyelimde sadece yetiştirilme farkı diyelim...çünkü 2 magazin haberi okumakla,podyumda süzülmekle ve bi kaç dizi de rol almakla kültürlü olunmuyo...madem bu hanfendimiz bu kadar biliyo gece klüplerine para harcayacağına,sırf marka die tonlarca para verip kıyafetler alcağına o paralarla 3-5 çoban okutup eğitsinde topluma bi yararı olsun bari...bu ve bunun gibi "kültürlü seviyeli !!" arkadaşlarımızın yardımlarıyla belki ayakçı takımı diye aşağıladıkları insanlar birazda olsa yükselirlerde onların "seviyelerine !!" ulaşmış olurlar...

mservank

mservank

Üye
Kültür olarak önde olabilir ama yasa buna bakmaz yasalar önünde herkes eşittir. Bir yerlerini açmak onu üstün yapacaksa daha da soyunsun daha fazla iğrenç reklamlarında oynasın.
Yasalar önünde eşit dedim ama benim gözümde insan oalrak bile değeri yok,Güzel mi değil.Başkalarına güzel gelebilir ama bir kere salak .:oke:
yorum yapmiiym yapmiiym diorum ama dayanamıyorum yine de....pardon ama kadın ne yapmış neye çabalamış ?? dağdaki tarladaki çobanla arasındaki fark afedersiniz ama biri kıçını sallayarak para kazanıyo diğeri kıçından ter atarak emek vererek...

kültür olayına gelince de biz ona kültür farkı demeyelimde sadece yetiştirilme farkı diyelim...çünkü 2 magazin haberi okumakla,podyumda süzülmekle ve bi kaç dizi de rol almakla kültürlü olunmuyo...madem bu hanfendimiz bu kadar biliyo gece klüplerine para harcayacağına,sırf marka die tonlarca para verip kıyafetler alcağına o paralarla 3-5 çoban okutup eğitsinde topluma bi yararı olsun bari...bu ve bunun gibi "kültürlü seviyeli !!" arkadaşlarımızın yardımlarıyla belki ayakçı takımı diye aşağıladıkları insanlar birazda olsa yükselirlerde onların "seviyelerine !!" ulaşmış olurlar...
:alkis ağzından bal damlıyor yasminoz abla

omayra

Üye
Yasminoz, aynen katılıyorum, altına imzamı atarım yazdıklarının:oke:

derya_demet

derya_demet

Üye
aysun kayacıdan da bu beklenirdi zaten tuğba altuntopun da ağzına sağlık iyi demiş

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Yasminoz ne güzel yorum yapmışsın tebrik ediyorum.Aynen senin gibi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...