Aysun beni niye öpmedi????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aysun beni niye öpmedi????
Aysun beni niye öpmedi?

Bir tüketici, Pepsi Max'ın reklamını 'içtim ama vaat yerine gelmedi' diye şikâyet etti. Tüketiciler Birliği destekledi..

Pendikli Veysel Dağ, Pepsi Max'ı Sanayi Bakanlığı'na şikâyet etti. Dağ, "Reklamdaki vaade inandım ürünü satın aldım. Ama hiçbir kadın reklamdaki gibi beni gelip öpmedi" dedi. Dağ'ı destekleyen Tüketiciler Birliği de ilgili firma ve reklam ajansına cezai işlem uygulanmasını istedi. Veysel Dağ, İstanbul Pendik Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne yaptığı başvuru ile Pepsi Max isimli ürünün reklamındaki vaade inanarak, ürünü satın alıp içtiği halde herhangi bir kadının reklamda gösterildiği gibi gelip kendisini öpmediği, herhangi bir kadınla arasında birliktelik yaşanmadığını belirtti. Dağ, reklamda vaat edilen hususun yerine gelmemesi nedeniyle 'ürünün ayıplı olduğunu' iddia etti ve ödediği 1,03 YTL'nin iadesini talep etti. Tüketiciler Birliği'nin desteklediği başvuru Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na iletildi. Tüketiciler Birliği, Pepsi Max içecek reklamının TV ve internet sitesinden yayımının durdurulmasını ve ürün sahibi firmaya ve reklam ajansına cezai işlem yapılmasını talep etti. Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nazım Kaya; "Yayınlanan reklam cinselliği istismar etmekte, öte yandan firma reklamda vaat ettiğini de yerine getirmemektedir" diye Dağ'a destek çıktı.
Pepsi Max tarafından konuyailişkin yapılan açıklamada, "Pepsi Max ile , maksimum eğlence, dinamizm ve özgürlük vaat ediyor ve tüketiciyi Pepsi Max'ın 'benzersiz' etkisini keşfetmeye çağırıyoruz" denilerek şu ifadelere yer verildi: "Biz Pepsi Max'ın tanıtım çalışmaları kapsamında yayınladığımız reklam filmimizde, 'Pepsi Max'ın şekersiz maksimum tadını alan, Aysun Kayacı'yı öpmüş kadar olur!' duygusunu tüketicilerimize esprili bir hikâye ile ulaştırmak istedik."

SelmanTE

SelmanTE

Üye
yurdum insanı ya :haha:

irun

irun

Üye
Zekice bir tepki olmuş, kendince haklıda sayılabilir..

Ama bu şekilde bakarsak dava edilecek daha bi sürü reklam var o zaman..

Burn içince alev almadık, RedBull içince kanatlanmadık diye mahkemeleremi koşacak şimdi millet..:ehe

UndeRqRo.uNd

Üye
öpecek diye değil ama meraktan pesi max içmiştim. :D

dokuzharf

dokuzharf

Üye
Rezil insan UndeRqRo.uNd :zong: :D

Gel ben seni öpücem merak etme :D :D :D

SelmanTE

SelmanTE

Üye
abi saçmalamayın ya bi tanecik kızcağız hangi birine yetişsin.
zaten şaftı kaymıştır onun şimdiye kadar ::seytan: :ıslık

mAd_girL

mAd_girL

Üye
peki içen bayanlara ne vaat etmişler onlarada mı aysun kayacı :blink: :karisti: iyi ki çok sevmıyorum kolayı : D

POWER

POWER

Üye
bide aysunun dudakları güzel değilki yukarı doğru fırlamışlar tuhaf bi yapısı war... :)

The_Punisher

The_Punisher

Üye
yauu aysun benide öpmedi :ıslık

ancak tabi akıllı kız biliyor benim sadece öpmekle yetinmeyeceğimi :haha:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beni öpmesin zaten nefret ediyorum aysun kayacıdan :pro:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ya zaten görmemişin bir bi yapışmıştır ona, bırakmamıştır :haha:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
adam haklı yahu, bende turkcelli şikayet edecem, sebep: selocanım yooook... (hani herkese birtaneydi?):agla

POWER

POWER

Üye
He walla murat abi hani bizim selocanlar? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...