.Aysal: "Eboue bir yere gitmiyor"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Aysal: "Eboue bir yere gitmiyor"
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 2 sezon önce Arsenal'den transfer edilen Emanuel Eboue'nin takımdan gönderileceği iddialarını yalanladı.

Fil Dişi Sahilli'nin tecrübesiyle takıma büyük katkıda bulunduğunun altını çizen iş adamı, "Böyle bir şey kesinlikle yok, zaten böyle bir şey konuşulmadı bile. Herkes Eboue gitsin istese ben istemem, çok tecrübeli bir isim ve takıma büyük katkısı oluyor." dedi.

Ara transfer için çalışmalara başladıklarını belirten başarılı yönetici, "Fatih hocayla telefonda görüşmelere başladık. Gereken şeyleri yapıyoruz. O da tatili yapıp kafasını dinlesin, biraz dinlensin. Geldiğinde karşılıklı olarak karar verip hamlelerimizi yaparız." şeklinde konuştu.

Sabah gazetesine açıklamalarda bulunan Aysal, ilk yarıda takımı başarılı bulduğunu, ancak oynanan futbola bakıldığında istikrarsız bir görüntü çizdiklerini söyledi. İstikrar yakalandığı takdirde hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde iyi sonuçlar alacaklarını düşünen başkan, 2. tur kurasında Schalke'nin çıkmasına da sevindiğini söyledi.

Kuraya sevinmesinin asıl sebebinin bölgede yaşayan Türk tarafların çokluğu olduğunu belirten tecrübeli yönetici, "Orada çok taraftarımız var, hem onlar hem bizim için seviniyorum, bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Yoksa Schalke güçsüz bir takım değil, gruplarını lider bitirmişler ve Şampiyonlar Ligi'ndeyiz, burada güçsüz takım yok." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki hedefinin şu an için çeyrek final oynamak olduğunu söyleyen tecrübeli yönetici, "Çeyrek finale çıkabilirsek, sonrasında da yarı finali hedefleriz. İyi takviyelerle başarılı olabileceğimize inanıyorum." dedi. Kendisini en çok Cluj deplasmanında alınan 3-1'lik galibiyetin memnun ettiğini söyleyen Ünal Aysal, "O maç Şampiyonlar Ligi'ndeki iyi gidişatımızın başlangıcı, takım özgüveni yakaladı." sözlerini söyledi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de devreyi lider bitirdi ve Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura yükseldi.
 
  • Beğen
Tepkiler: onurca06


onurca06

onurca06

Üye
Hadi gönderdin kimi oynatacaksın yerinde ?

alternatifi kim Sabri mi ? hamit mi ?

adam göndermek birileri için ne kadar kolay

gönderilecekse melo gönderilsin takımda kavga etmediği kimse kalmayacak yakında.
 
  • Beğen
Tepkiler: Byhaydar
alaStar

alaStar

Üye
Melo gider eboue jübileyle gider ancak :oke: eboue haber sadece fenerli muhabirlerin masa başında yazdığı yalan haberdir
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Jübilesi geldi zaten . :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt