Ayrılık vakti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Ayrılık vakti!
Beşiktaş'ta İspanyol yıldız Guti Hernandez ile ipler kopuyor.

Bir süredir eleştiri oklarının hedefi olan ve siyah beyazlı takımda forma şansı bulamayan Guti ile görüşen yöneticiler, İspanyol futbolcu ile yolların ayrılması konusunda prensipte anlaştı.

Yöneticiler sezonluk 2 milyon 700 bin Euro alan Guti'ye 1 milyon 300 bin euro ödemeyi teklif ettiler. 1 milyon 400 bin euro'dan vazgeçen Guti, siyah beyazlı yönetimin bu önerisini kabul etti.

Pazar günü izin alarak İspanya'ya giden Guti, cuma günü İstanbul'a dönecek ve yöneticilerle sözleşmesinin feshedilmesi konusunda detayları görüşecek.

Ancak siyah beyazlı yöneticiler, menajerinin Guti'nin aklını çelmesinden ve İspanyol futbolcunun fikrini değiştirmesinden endişe ediyor.

Siyah beyazlı yönetim, takımın Gençlerbirliği karşısında aldığı 4-2'lik yenilginin faturasını da Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal'a kesti.

Carvalhal'ı Quaresma veya Simao'dan birini çıkarıp Holosko'yu oyuna almadığı için eleştiren yöneticiler, oynamayı hak eden bazı futbolculara Portekizli teknik adam tarafından kadroda şans tanınmadığını düşünüyor.

Siyah beyazlı yönetim kurulu, bu konuları görüşmek üzere Carlos Carvalhal ile bir toplantı yapacak.

Bu arada Beşiktaş, Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına hafif bir antrenman yaparak başladı. Antrenmanda 15 futbolcu yer almadı.

Siyah-beyazlılarda izinli olan Guti Hernandez, sakatlıkları bulunan Rüştü Reçber, Ekrem Dağ ve Muhammed Demirci;nin yanı sıra milli takım kamplarına giden İsmail Köybaşı, Egemen Korkmaz, Hugo Almeida, Ricardo Quaresma, Veli Kavlak, Tomas Sivok, Cenk Gönen, Umut Kaya, Necip Uysal, Mustafa Pektemek ve Atınç Nukan çalışmaya katılmadı.

Son dönemde yoğun bir temponun içinde bulunan futbolcular 3 günlük izne çıktı. Siyah beyazlılar Galatasaray ile yapacağı derbinin hazırlıklarına 11 Kasım Cuma günü gerçekleştireceği idmanla devam edecek.

Bu arada Beşiktaş, Galatasaray maçı için Antalya'da 3-4 günlük bir kamp yapmayı da düşünüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt