Romantik Prens
Üye
Ayrılık msn nickleri
- Eskiden olsa arkandan bakar ağlardım, şimdi ardıma bile bakmam. Eskiden uğruna dünyaları yakardım, şimdi bir kibrit bile çakmam.
- Kim Démiş ki Sarhoşluk Kötü Şéy Oysa Bén Hér şéyimi Ayıkkén Kaybéttim..
- Kader deyip çekip gittin.Sen suçlu değilsinde,kader mi suçlu ey zalim.
- Eğer bir gün bu aciz vücudum musalla taşına konunca suçu neydi diye sorarlarsa sen söyle meyhaneci tek suçu sevmekti de.
- EnTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN, CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN. BiZ CaKaLDeReLiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!
- DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKü BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir
- Laf sokma kapak oLursun uğraşma etiket oLursun yavşama köpek oLursun biraz adam oL ki yanımda yer buLursun.
- HeR GeNÇ DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA,
- HeR GeNÇ KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ!!!
- GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn
- Sen ßenDen AyrıLmaya Karar VereCek Kadar KüçüLdüySen, ßen Senin UğrunDa ÖLümü Göze ALaCak Kadar ßüyüDüm Demektir
- Aydınlık dunyamı karanlık eyleme,Seven yuregımı sensızlıge surukleme, Her sıgara dumanında aklıma duşme,Duste gor benım dustugum bu hale.
- Ne paranın delisi ne pezevengin gölgesi ne kahpenin bekçisi nede silahın tetikçisi olduk biz gönlümüzün efesi ortamların delisi dostlarımızın kölesi olduk
- ßir Köpeğim Wardı ßæna Coq SADIKTI. ßİR sEVGİlİM wardı Köpeğim Kadar oLamadı.!!!
- Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gönlümde zulüm,ne ensemde ölüm,o gün yanlızca sen olcaksın gülüm
- Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin. Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin….