Ayrılık Kolay Mı Senin Yanında [ilk okul öğrencisi BÜYÜK YETENEK]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siberson

siberson

Üye
    Konu Sahibi
Ayrılık Kolay Mı Senin Yanında [ilk okul öğrencisi BÜYÜK YETENEK]
çocuğun adı Burhan ONUR nerde olduğu vs bilgileri bilinmiyo ama çok içten söylüyüor parçayı bir program izlerken denk geldim dinleyin çok beğeneceksiniz

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Küçük Prenses diyorlar buna. Son 1 aydır Facebook'da cirit atıyor :) Baya bir ünlendi.

jöly

Üye
ben hoşlanmıyorum böyle küçücük çocukların orda burda videolarının çıkmasını...henüz okuma çağındalar...ünlü olurlar sırtlarından para kazanırız diyen ailelere gıcık oluyorum...böyle yaparak çocukların okuldan soğumasına neden oluyorlar...ondan sonra memleket cahil insan kaynıyor...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sesi çok güzel bence,ağlatacaktı beni:(

Salihyet

Salihyet

Üye
ben hoşlanmıyorum böyle küçücük çocukların orda burda videolarının çıkmasını...henüz okuma çağındalar...ünlü olurlar sırtlarından para kazanırız diyen ailelere gıcık oluyorum...böyle yaparak çocukların okuldan soğumasına neden oluyorlar...ondan sonra memleket cahil insan kaynıyor...

katılıyorum.. Artık çocuklarını aileler doktor olsun diye yetiştirmiyor sanki, ne olursa olsun çocuk artist , futbolcu , şarkıcı oluyor sonunda..
Çok üzücü bir durum benim için..

qurbuz

qurbuz

Üye
ben daha iyi söylerim

scolak4

Üye
ellerine sağlık

u.conay

u.conay

Üye

katılıyorum ailelerin çocuklarını okumaya teşvik etmesi lazım

Solamente

Üye
bak sen kerataya :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

Çok Doğru..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt