ayrılalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
ayrılalım
(Bazen oyle bazen boyle, bazen icten bazen suctan ama egri ama bugru, soylenir durur ayrilik esnasinda bazi sizi sozler, iste bu bazi sizi ayrilik sozlerinden bir demet yasemen)

-ayrilmaliyiz, sekerim.. benim bilmedigim bir besik kertmem varmis.. annem bugun soyledi

-gel iki medeni insan gibi ayrilalim hayatim.. medeni medeni, havaya bir madeni para atalim.. yazi gelirse: tak sepeti koluna, tura gelirse: herkez kendi yoluna.

-demek, ayrilmak istiyorsun ha... demek en sonunda bana bunuda yapacaktın ha.. ulen yillarca etimden, sutumden, tenimden, yunumden oramdan, buramdan yararlandin be.. ve simdi beni kirli bir corap teki gibi kenara atiyorsun ha.. suç'arim len senin aazinin tam ortasina.. dur kacma, tas yokmu tas

-lutfen.. ayrilmayalim hemen.. bizimki ask degil, aliskanlik.. birbirimizde bagimlilik yaratmadan, henuz alismis kudurmustan beter olmadan ayrisalim.. lutfen krize giriyorum.. hirsss

-bir fikrim var sevgilim.. bir sure ayrilalim birbirimizden.. birbirimizi ozlersek tekrar birlesiriz.. sonra yine sikilirsak tekrar ayriliriz.. ayrilir ayrilir birlesiriz.. birlesir birlesir ayriliriz.. dahada olmadi essegin kicina su kaciririz.

-aslinda seni dunyadaki herseyden cok seviyorum, biliyorsun.. ve fakat baban olacak adam: "ben astronota kiz vermem" dite tutturdu iste, bi kere.. ne yapalim, sende herkes gibi, ne doktorlar, ne avukatlar, ne mühendisler bekle dur.

-offf..sıkıldım ya ben bu birliktelikten.. ben artık ikitelikler, ucluktelikler ve onlarin katlarinda olmak istiyorum.

-kusura bakma sevgilim.. ben imkansız asklar ıcın yaratilmisim ne kavusmayi bilirim ne de ayrilmayi.. ne yardan gecerim, ne serden.. ne emmeye gelirim ne gommeye

-olmuyor iste olmuyor.. ne yapsak birseyler eksik kaliyor..onlarinki gibi olmuyor..

-birlikte cok guzel gunler gecirdik.. en azindan anilarimiz var.. tamam biliyorum anilar ellenmez, minciklanmaz, opulmez, yatilmaz ama.. kem kum..

-hayatimda baska biri oldugunuda nerden cikariyorsun sevgilim.. bu silifke yoresi folklor ekibinden bir arkadasim.. hem yuruyor hemde prova yapiyorduk.. ya kekligi duz ovada..

-lutfen, anla beni sevgilim.. benim biraz yalnizliga ihtiyacim var.. uyum, rahatlik batiyor bana.. ben illede aci, istirap istiyorum.. verdigimiz gecici rahatsizlik icin ozur dilerim, bu arada.

-bilmem, farkindamisin hayatim.. iliskimizin uzun bir tatile veya saglam bir kiralik katile ihtiyaci var.

-lutfen aglama..sil gozyaslarini.. bana biraz zaman tani.. soyle yetmis seksen yil kadar.. iliskimizi gozden gecirmek istiyorum

-tamam, guzel bir iliskiydi ancak, gelecegimide dusunmek zorundayim.. dun gece hesapladimda sana harcadigim paralarla herhangi bir toplu konut koopertifine uye yazılsaydim, yedi tane site sahibi olmustum len

-inan bu ayriligin seninle bir ilgisi yok.. butun suc benim.. ne yapayım, uzun sureli ilişkilere gelemiyorum.. biliyorsun en uzun sureli ilişkim, dunya yuz metre atletizm rekoru suresi kadar iste..

-lutfen abartma.. dunyeda ilk ayrilan biz degilizki.. hem sen benımleyken, ben seninleyken kacirdigimiz guzel seyleri dusun.. dunyada o kadar cok cesitli sekil ve ebatlarda cinsel organ varki

-off, yine yanildim.. seni mecnun kendimide leyla sanmistim

-lutfen.. ben senden ayrilmiyorum.. sadece kovulmadan bu iliskiden istifa ediyorum

-baksna, 2 kardes gibi olduk.. sana karsi hicbir sey hissetmiyorum.. ensestmiyiz, sapikmiyiz biz.. cozuselim...

-nedenler senin olsun, bana sonuclari birak.. orgazmlarimizi yirt, mektuplari yak.. beni unut, tanistigimiz gunu insanin insana zulum gunu ilan et.. benden nefret et ve intikamini baskalrindan al

-gel, dostca ayrilalim.. ne sen benim erken bosaldigimi sonraki sevgililerine anlat.. ne de ben senin gec uyarilmandan bahsedeyim sonraki partnerlerime

-ayrilik dune kadar sadece bir kelimeydi benim icin.. bugun koskocaman bir cumle.. yarin bir paragraf.. ertesi gun, belkide bir hikaye olacak.. bu yilki sait faik abasi yanik hikaye odulunude bana verirler artik..

-elveda sevgilim.. sana yeni hayatinda basarilar ve basagrilari dilerim.. herhangi bir sevismeye ihtiyac duyarsan, cekinmeden beni arayabilirsin

-varolan tum sevisme pozisyonlarii denedik.. birlikte tum canimli, cicimli sevgi sozlerini sarfettik.. ve nihayet iste, bizde birbirimizde bittik.. son sayfayida kapat git, ceryan yapmasin..

-evlenerek bu iliskiyi donduracagimiza, ayrilarak iliskimize keske ve ukde dolu bir kurtaj yapalim diyorum ben

-tamam, senden ayrilmak kolayda.. ya birlikte paylastigimiz seyler ne olacak.. tamam, seni unutmak kolayda.. ya bu sokaklar; parklar bahceler, sarkilar, filmler, kitaplar, anilar.. hem biliyorsun, yurek denilen sey bir borek corek cesidi degil.. organ be organ..

-icimizde hic keske ve ukde kalmasin.. sonra pisman olmayalim.. iyide len bu keske ve ukdeler de 3 omur doldurur be

-bende cok emegin var sevgilim.. hakkini helal et.. dunya durdukca, ben durdukca, duracaksin kalbimde.. ama artik yalniz, duracaksin burda.. caav bella.

-bir, iki, uc deyince kosalim... bakalim ilk kim, kimden ayrilacak

-beni ,bana getir oyle git
ben ayrılmak istiyorum mahmut?
-ayrıl da gel berna ayrıl da gel.koş kızım koşş.hehe.
-hayvan herif. terkediyorum seni diyorum!!
-ulan berna yatırdın yine benim hayatı.

esas adam:sen çok fedakarsın,çok iyisin,seni üzmek istemiyorum ama yürümüyor işte bıdı bıdı
esas kız:beni tanıyosun böyle beylik laflar etme lütfen
esas adam:herzaman arkadaşımsın hep yanındayım
esas kız:saçmalama abartmayalım
esas adam:seni tanırım sen duygusal bir kızsın duygularını göstermekten hoşlanmazsın.ağlamak istiyorsan ağla,bana vurmak istiyorsan vur,lütfen birşey söyle
esas kız:bi siktir git

erkek- nereye kadın?
kadın- bitti bu ilişki artık sürdürmeye gerek yok
erkek- dur bi dinle !!!
kadın- duramam taksi bekliyo
erkek- dur dedim !!!
kadın- duramam anlasana duramam.. ühühühü gidiyom ben ... çaaaat ( kapıyı carpar ceker )
paatt küttt sesler koridordan
kadın- aghh düştüm
erkek- iyi oldu
kadın- aghhh bebeğim yardım et bacağım...
erkek- siktir !!!
kadın- aghh noolursun aşkım...
erkek- çağır taksici taşısın şerefsiz karı
kadın- lan kırıldı galiba ahhh
erkek- oh oldu hayvan ...
...

-...
- peki bende gider en yakin arkadasinla yatarim.
- laaaann.

-artık yurumuyo farkındasın dımı alican..
-nedir yurumeyn sebeb-i hayatım...
-nasıl nedir?sen,ben bu ılıskı baska ne olabilir.....
-ne yani bitsin mi diyosun...?
-tam olarak alican...uzgunum...
-uzgunsun yanii...
-evet anlican gercekten uzgunum...
-nereye uzgunsun ulan....kendımı unuttum senı sevıcem dıye..ne dostum kaldı ne arkadasım sırf sen mutlu ol dıye...
-alican lutfen uzatmayalım.....
-ne uzaticam kızım sana harcadıgım oksijene yazik..
-bu mu yani son sozun...?
-omrumu yediniz omrumu

dallama: ya yürümüyor işte ne kasıyorsun, bitsin artık..
kız: ya inanmıyorum ben sana börek bile açmıştım ühühüü..

-ya zaten gozleri koyu maviye calıyordu ben bir ton acıgını daha cok seviyorum. iyi ki bıraktı yoksa ben terk edecektim

_ali sana bisi soylicem ama nasil desem bilemiyorum
_dur nalan, beni terkedemezsin!
_ya ne terk etmesi ben..
_yalvaririm terk etme beni, nesrin bir anlik biriydi, hic sevmedim onu! yatmadik bile
_nasi? sen beni o sillikla mi aldattin, inanmiyorum ali sana, bana bunu nasil yaparsin
e_ya bi elektrik oldu gecen senin gelmedigin partide, istemeden..
_sus ali karsimda daha fazla kuculme! bitti

-amanın dünyalar varmışşş, aklımı aldı yarabbi, neydi o dır dır dır...
-nooldu maykıl?
-aman be vardı ya yengen?
-eee...
-yok artık
-öldü mü?
-benim için öldü, fırk...
-ağlıyo musun abi?
-ne ağlıycam lan .
-ayrıldı mı?
-ayrıldı da, ayrılırken görecektin, sanki "durdur beni" der gibiydi. eridi gözlerimin içine bakarken...

- abi
- evet abi
- abi simdi telefonu kapadim, ayca beni birakti olm
- astir lan
- abi yemin ederim ya
- olm barisirsiniz r et
- baba hic zannetmiyorum, ortada bir kavga falan da yoktu.
- astir o zaman, sen *** yemissin olm..
- evet abi simdi hazmediyorum.

- ya ben ne yaptım yaa..
- yaa kızım söylesene ben ne yaptım yaaa...
- bak sana söylüyorum, ne yaptım ben sana kızım söylesene...
+.......

- sana bişey diycem.
- söyle güzelim.
- bitirmemiz lazım.
- peki. ok bitmiştir.
- sormayacak mısın "neden" diye?
(telefon kapanır)

bak sen **. (o dakikaya kadar değildi ama yaptığı hareket ile kendi kimliğini ele verdi) hem bitirdiğini söylüyor hem de neden diye sormamı bekliyor.

- ayrılalım.
- ayrılmadan önce senle yatmak isterdim.
- bi *** git ya.
- hah ben de tam onu diyorum sana.

- sana bişey dicem..
- söyle güzelim, söyle canımın içi..
- ben ayrılmak istiyorum.
- valla lafı ağzımdan aldın.

-daha karpuz kesecektik...

- seninle acilen görüşmemiz lazım Onur...
- neden hayatım?
- ilişkimizde bazı şeyler yürümüyor artık...artık eskisi gibi heyecanlanmıyorum seni gördüğümde...
- ok...(terkedilme sinyali alınmıştır bu noktada) , demek seni aldattığımı öğrendin ha...kim söyledi sana bunu bari onu söyle!! (yalanla üste çıkılmaya çalışılır , mağlubiyet aklın ucundan bile geçmez)
- ..... (uzun bir sessizlik)
- alo neriman ?
- ..... (neriman ne diyeceğini şaşırmıştır)
- tamam neriman bi daha aldatmıycam , söz...
- ühühühü (zafer anı)

e:ciddi misin?
k:gerçekten
e:yemin et
k:ekmek musaf çarpsın
e:ee şimdi
k:**** git

+abi noldu yüzün gözün şişmiş
-ya nolsun ya gece uyuyamadım
+ne iş?
-içtim brz ondan...
+hayrola??
-yaw sana ne??
+tmm be... ne içtin?
-ebeninkini
+abi nurçin şutladı dimi?
-!!! ya öle arkadaşlarla toplandık içeelim dedik. 5-6 tane arjantin içtim olm paramı var...
+hade len arkandaki masadaydım
-abi bana yapılırmı ya? **hıcjk**

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
Ayrılmalıyız artık haşmet
-Olur
-Ne yani hiç itiraz etmicen mi
-Yooo
-Öküzsün haşmet öküz
-Sen de böyle numaraları yiyeceğimi düşünecek kadar salak

-Ayrılmalıyız artık hamit
-Peki ama çocuk bende kalcak
-Ne çocuğu hamit bizim çocuğumuz yokki
-Peki sen öyle diyorsan

Ayrılmalıyız artık rıza
Güzel şarkıdır bu
Yokkk gerçekten ayrılmalıyız güftesiz olanından
Neden böyle iyiydik
Bundan sonra tek tek iyi olacağız kapiş

Ayrılmalıyız artık
Banane banane
Çocuklaşma
Ühühühü
Allahım ya yeterki sus gitmiyom bi yere

Ayrılmalıyız artık
Nedenki biz hala çok aşığız
Walla yeni trend böyleymiş ajjkım
Neymiş yani
Eskiye bye bye yeniye hayhay

Ayrılmalıyız artık hasan
Kır dizini otur öyle kolay mı ayrılmak
Peki…

-Ayrılmalıyız artık
-Hayır bırakmam seni
-Allahım bıraksana kolumu ragıp
-Hayır hayır bırakmam
-Şu türk filmlerine olan merakın yüzünden kolumdan olcam ragıp
-Gitme Nalan
-Bir durak sonra incem ragıp tren hızlanıyooo bırakkkkkk

-Ayrılmalıyız musa
-Böyle iyiydik güzelim
-Bana güzelim deme
-Peki demem hayatım
-Bak bide hayatım diyo o kadar yalandan sonra nasıl bakıyorsun yüzüme
-Onların hepsi rengarek pembe beyaz yalanlardı aşkım
-Ben rek körüyüm musa
-Önemli değil ben seni bu halinlede seviyorum renk körüsün diye ayrılacak değiliz herhalde
-Selamün kavlen
-Mutluluğumuz içinmi dua ediyon bitanem
-Hayır gebermen için musa geber musa geber

-Ayrılmalıyız artıkın
-Döncem ben sana
-Ne dönüyon len ayrıldık diyom
-Oha falan oldum yani
-Git başka yerde ol , bitti herşey
-Döncem ben sana
-Bak hala döncem diyo ben seni bir döndürcem ama annene yazık bi oğlu var ondan olmasın
-Nasıl yani darling
-Go home cenk go home

- : Ayrılmalıyız aşkım
- : Diyosuuun
- : Demiim mi
- : Deme
- : Peki aşkım

-:Ayrılmalıyız artık
-:Ben bilmem beyim bilir
-:Benden başka beyin mi var senin
-: Söylemem beyim kızar

-Aloooo şebnem
-efendim
-Ayrılmalıyız artık
-Ne o eski sevgilinden yeniden ayrıl kampanyasımı var
-Nasıl yani
-Geçen hafta sen pislik bir domuzsun deyip suratına telefon kapamıştım ya

gknky

gknky

Üye
azuahahahahah :)

:kop:

saol ahmet

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Sağol dostum :)

ben_daha_yeniyim

Üye
- ayrılalım.
- ayrılmadan önce senle yatmak isterdim.
- bi *** git ya.
- hah ben de tam onu diyorum sana.

bu çok komik ya ellerine sağlık arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt