Aynı programın farklı sürümlerini bir arada kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orion1933

Üye
    Konu Sahibi
Aynı programın farklı sürümlerini bir arada kullanmak
Örneğin elimde bir opera mobile 10.0 bir de 10.1 sürümü var ben bu ikisini bir den tele yüklemeyi istiyorum. Ama 10.1 i yüklemeyi denediğimde 10.0 ın üstüne yüklüyor, güncelliyor. Bu olmadan ikisini birllikte nasıl kullanabilirim? hem 10.0 hem 10.1 sürümü yüklü olacak.
 


qpel

Üye
ya belki şöyle olabilir sis contents programı var onda ayarlarsınız birini zorla c ye kurmaya diğerini de zorla e ye kurmaya ama emin değilim tabi sis editlemeyle olurmu programın ismini de değiştirmek gerekebilir belki ne işe yarayacakki sonuçta operanın en yenisini kurun
 
celibar

celibar

Üye
sis dosyasını açıp tüm dosya ve klasörleri yeniden adlandırdıktan sonra paketlerken uid numarasını da değiştirdikten sonra belki o zaman ikisi birden yüklenebilir.bir de dosya ve klasörleri adlandırdıktan sonra dosya içerisinde de gerekli düzenlenmeler yapılmalı.
 

orion1933

Üye
    Konu Sahibi
aynı programın iki sürümünü kurmayı en çok ucweb için istiyorum aslında. Biliyorsunuz ucwebde 14 sekmeden daha fazla açamıyoruz. bende 14 sekmeyi doldurduğum zaman diğer ucwebi açıp orada takılabilmek istiyorum.
14 sekme yetmiyormu diyenleriniz olabilir cevabım evet yetmiyor:evet:

@celibar dediğin yöntem zor ve uğraştırıcı gözüküyor. beni aşar. daha kolay bir yöntem bilen ya da fikri olan varmı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt