Aylıkcepneti ıptal olanlar ,vodafone yi arayıp tekrar tekrak açtıran olabildimi

Sponsorlu Bağlantılar

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
Aylıkcepneti ıptal olanlar ,vodafone yi arayıp tekrar tekrak açtıran olabildimi
Aylık cepnetin ıptal olacağını bilmeden çesitli nedenlerlden ,bedava verilen kampanyalardan,gibi ıptal olupda tekrar kullana bilen varmı varsa nasıl yaptınız paylasınki mağdur olan arkadaslarda yararlansın simdiden teşekürler

by_van_helsing

Üye
Aylık cepnetin ıptal olacağını bilmeden çesitli nedenlerlden ,bedava verilen kampanyalardan,gibi ıptal olupda tekrar kullana bilen varmı varsa nasıl yaptınız paylasınki mağdur olan arkadaslarda yararlansın simdiden teşekürler

Murat kardeşim ben ayni magduriyet içerisindeyim takım liderine bağlandım sürekli başka bahaneler buluyorlar açmamak icin operatörü değiştirmek zorundayim dedim sizin tercihiniz dedi anlayacağın boşa kürek çekiyoruz ne yaparsan yap açmıyorlar

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
kardes onlar kaybeder

morfrap

morfrap

Üye
bn üç kez aradm servis kaydı oluşturdular halen hiç ses yok

_CEPMASTER_

_CEPMASTER_

Üye
ayni sorundan bende magdurum.

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
nisanda büyük ihtimalle yeni cepnet gelir

kopyaci91

kopyaci91

Üye
Paketi yenilenmeyen arkadaşlar siz hakkınızı aramazsanız onlarda yenilemez. Site var btk un oradan şikayette bulunun bakın nasıl yapıyorlar

bilge_adam

bilge_adam

Üye
arkadaşlar eski cepnet paketi abone alımına kapandığı için Yenisini çıkarmaları gerekiyor. Ama eski cepnetteki aboneleri nasıl bir anda iptal etsinler. Edemiyorlar. Edemeyince böyle bedava birşeyler çıkarıp aboneliklerini iptal etmiş oluyorlar. Tabi tekrar geri abone yapmadıkları için boşuna uğraşmayın yapmazlar. Sadece oyalıyorlar. Bu yüzden dikkatli olun.

emreolol

Üye
vdafon iyi bir operator değildir bana gore

xqz5

Üye
nasil iptal edıyorlar yahu merak ettim. İlk çıktıgnda yapmstm eski cepneti 3.4 yil oluyor herhalde hesaplamadm ama :) bazen 2.3 hafta bakiye yetersizlgndn yapamdm tl yukleynce hemen yine oluyor. Benim pisman cok arkadasm var cepneti birakp vodafndn diger operatore gecen. Hepsi beni görunce huzunlenip ağlıyorlar .d :D

emreolol

Üye
la mesajlar mobilden gonderilmiyor

- - - Eklendi - - -

vodafone sitesine gir ordan iptal et aninda oluyor

kopyaci91

kopyaci91

Üye
şu an ki tarifiler bu ayin sonunda bitiyo kesin çıkar bi tane

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
kapanyalardan faydalananların abonelikleri iptal olduğunu önceden duyduğum için başıma gelmedi

butlan40

butlan40

Üye
benim IPTAL oldu Yanlışlıkla:) YENIFT yaptım Gitti paket.sonra Mail attım şikayet ettim Neden uyarı gelmiyo vs diye. Düzeltildi geri çok şükür.

Üst Alt