aylık face paketinde video izleyemiyom yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdemli12

erdemli12

Üye
    Konu Sahibi
aylık face paketinde video izleyemiyom yardım
konunun yeri bura mı tam bilmiyom fakat düzeltilebilir face bedavam var ama video izleyemiyom tara yıcımdan kaynaklanıyoo olabilirmi?

zaza

zaza

Üye
olabilir :D nokia c5 mi :) flash desteği yoksa izleyemezsin :)

yalnızkalp31

yalnızkalp31

Üye
evet arkadaşım aynen katılıyorum :hmmm:ağlarım:işimiz cok zor inşallah imanımızı kurtarırız

erdemli12

erdemli12

Üye
    Konu Sahibi
imza hacı ben sitede daha yeniyim:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

tron45

tron45

Üye
slm flash player yoksa izlemeyemezsin ovi den indir . face aylık 3 TL paketlerde video izlersen TL Düşer. dikkat mesaj turkcell den aynen aktarıyorum. m.facebook İCİNDEKİ resim yorum vb tum icerige ücresiz ulabilirsiniz .ancak facebook .DIŞINDA LİNkLERE BAGLANARAK çalışan video .ve içerikler .paketinize .DAHİL DEGİLDİR

zaza

zaza

Üye
m.facebook.com da video yokki :D olsa bile resimleri yada linkleri gözükür :D

serkankersu

serkankersu

Üye
m.facebookta video var da iPhone/iPod Touch sahipleri izleyebiliyor. Onun dışında face'deki videoları DOĞRUDAN oynatan bir telefon bilmiyorum. Ama zamanında N95 8GB kullanmıştım ona Snaptu adlı uygulamayı yükleyerek oynatabiliyordum. Tabii internet paketinden gidiyordu. Bence siz bir sorun müşteri hizmetlerine. Ama Snaptu genel bir uygulama olduğu için yine de internet paketi olmalı diye düşünüyorum.

erdemli12

erdemli12

Üye
    Konu Sahibi
ama benim arkadasımda (telefon markasını hatırlamıyom) video görünüyordu dowloand yapıyordu bende oda olmuyor ayrıca bu kampanya ya göre facebook ta yayınlanan videoları izleyebiliyon hem bu kampanya olmasa bile ben bedava bir site aracılıgıyla giriyom ordada göstermiyo onun icin ben bu kampanyaya katılmıstım:aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2:

ilo53

ilo53

Üye
pekı snaptudan ındırınce butun vıdeoları desteklıyor mu bılgısı olan yazsın.

----------Eklendi @ 14:57:17 ---------- Yazıldı @ 14:12:23 ----------

arkadaslar usb ıle pc ye baglayın cep telfonu facebook a gırın takılın mb den dusmuyor denendı

erdemli12

erdemli12

Üye
    Konu Sahibi
pekı snaptudan ındırınce butun vıdeoları desteklıyor mu bılgısı olan yazsın.

----------Eklendi @ 14:57:17 ---------- Yazıldı @ 14:12:23 ----------

arkadaslar usb ıle pc ye baglayın cep telfonu facebook a gırın takılın mb den dusmuyor denendı

deyecem insallah olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt