Aylik Cepnet 500

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmlshn01

kmlshn01

Üye
    Konu Sahibi
Aylik Cepnet 500
Arkadaşlar bugün, ilk üç ay indirimli olan cepnet 500'e abone oldum. İlk önce "paketiniz tanımlanmış olup 02.07.2012 tarihine kadar kullanabilirsiniz" diye mesaj geldi ardından "paketiniz tanımlandı 15/06/2012 tarihine kadar paketten faydalanabileceksiniz" diye mesaj geldi. Sonuç olarak ne olacak yardım edebilecek varmı?

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
vallah kardeşim vodafonun ne yapacağı belli olmaz bi baktın :tl: sıfır benimde öyle oldu hat ile hiç birşey yapamadım :tl: ler gitti tabi

Galiba mesajı 2 defa üst üste attın bi mhiz. Ara

nasu

nasu

Üye
bende bugün aynı paketten aldım bildiğim kadarıyla 15 haziranda ilk 3 hay %50 indirim kamp bitior

phasan

phasan

Üye
542 Arayin

kmlshn01

kmlshn01

Üye
    Konu Sahibi
M.hizmetlerini aradım 1 aylık periyod old bi sorun olmadığını söyledi o mesaj yanlışlıkla gelmiştir felan filon işte.. Sorun yok yani :D

lgkg300

lgkg300

Üye
Yalnışıniz var. Ilk üç ay indiriminden 15 hazirana kadar yararlanabiliyorsunuz. Yani 15 hazirandan sonra abone olursan her ay 14:tl: vermen gerekiyor. O yüzden 15 haziran olmadan paketi satın alın, 3 ay boyunca 7:tl: ye sahip olun.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Yalnışıniz var. Ilk üç ay indiriminden 15 hazirana kadar yararlanabiliyorsunuz. Yani 15 hazirandan sonra abone olursan her ay 14:tl: vermen gerekiyor. O yüzden 15 haziran olmadan paketi satın alın, 3 ay boyunca 7:tl: ye sahip olun.

Aynen arkadaşın dedigi doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt