aylık belli ücrete verilen telefon veren gsm operatörlerinin kazıgı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
aylık belli ücrete verilen telefon veren gsm operatörlerinin kazıgı
Gecenlerde turkcellden beni arayıp aylık belli bi ücrete karsılık size bir telfon verelim dediler tamm dedim aylık 99 ytl ye önce nokia 6070 vereleim dediler baska hangi modellri veriyorsunuz dedim samsung e250 dediler e 250 olsun 6070 te fazla bi özellik olmadıgı icin tamm e 250 gönderiyoz dediler 6070 gönderdiler simdide siz bunu sipariş ettiniz deyip degiştirmiyolar sakın benim gibi kampayalara kanıp almayın daha kötüsü 100 ytl etmeyecek telefona cayma payı 400 ytl istiyorlar işte bu turkcell kazıgııı:sinir

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Geçmiş olsun gardaş ellerinde kalan telefonları kakalıyorlar özellikle bluetooth kızılötesi olmayanları satıyorlarlar mms göndersinler diye...

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
ben onları yakında cok kötü mms sms ve maillicem kendileri bile şaşacak duruma

Exalans

Exalans

Üye
sikayetvar.com a yaz kardeş

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bi sonuca varabildinmi arkadaşım?
neticeyi buradan bize bildirirsen seviniriz... :spr

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
yokya son anda kapandı sistemde kücük bi acık bulmuştum fatura işlemi ile ilgili bayagı bi adamın faturası sıfırlayacaktım yemedi:(

The_Punisher

The_Punisher

Üye
ben onları yakında cok kötü mms sms ve maillicem kendileri bile şaşacak duruma

akula nerelerdesin dostum hani nerde çalışma :bilmm

hazır olunca pm den gönderirsen iyi olur yauu :ehe

:spr :cool

emesut

emesut

Üye
Öle bir kampanyadan gecenlerde babam w810i aldı..
Aylık zaten 100 120 liralık faturası vardı böle bir teklif sunmuşlar o da kabul etmiş..
Sanırım senin ki başka bir olay..

paradox1026

paradox1026

Üye
dostum şikayetvar.com a yaz resmi şikayet sitesi o her çözüme en çok 72 saat içinde çözüm buluyorlar

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
halletim arkadaslar ilginize tsk ederim benim hat fırsst clas oldugundan bi kapatma dileçesi verdim neden kapattırmak isteigim için aradıklarında nedenini söyledim geri aldılar:D

gokhanez

Üye
First Class Olmasaydın?

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
fısrt class olmasaydım ayvayı taneyle degil kasasıyla yemiştim

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Hah Bak Böyle Adam Olsunlar Artislik Yapmasınlar İşte:)...Adamlar 100 YTL Nin Hesabını Yapıyolar Ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt