Aylık 500 mb paketi

Sponsorlu Bağlantılar

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Aylık 500 mb paketi
Ya arkadaşlar Bu aylık 500mb nin hızı ne kadar ya ? Şuan kullanıyorum ama cidden çok yavaş :( . Eskiden 8tlye sınırsız net olurdu kota dolunca 96kpbs e düşerdi hız ama şuankinden kat kat daha hızlıydı , neden bu kadar yavaş ya arkadaşlar 8megabit dio ama inanmıyorum , sorun benim teldemi yoksa vodafondami ?

Şimdiden teşekkür ederim .

phasan

phasan

Üye
Telefonunda 3g çekmelı

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Ya aynı telefonu kullanıyorum önceden 96 kpbs ile kullanırken bundan daha hızlıydı ne değişti anlamıyorum

Metin137

Metin137

Üye
bu aralar vodafone de sorun var bende de oluyor

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Ya hani video filanda izlemiyorum dowload desen nadir sadece face twitter , he facede bir sorun daha olmaya başladı uc browser 9.1 kullanıyorum son sürüm yorumları fotoğrafları beğenemiyorum sayfayı * tuşu ile yeniliyemiyorum hata veriyor -> istediğiniz sayfaya şu anda erişilemiyor <- gibi kırmızı bir yazı çıkıyor ama işlemi yapıyor onda sorun yok ama işlemden sonra sayfayı açmıyor mesela fotoyu beğen diyorum hata veriyor ana sayfaya gidip tekrar o fotoya giriyorum beğenmişim :/ hiç bişey anlamadım bu işten arkadaş

hmustafa19

hmustafa19

Üye
    Konu Sahibi
Hızının ne Olduğunu bilen yokmu ? 8 mb ilemi bağlanıyorum yoksa 96 kpbs mi eğer 96 kpbs ise vodafone beni kazıklamiş oluyo yaa :) ben 8 mb hız var die yapıyorum bu paketi yoksa gider turkcelle geçerim 6 ayda olsa 10 liraya sınırsız net yaparım

Üst Alt