Aykut'un kayıp kardeşi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğlenmekten kasıt sohbet gülmek eğlenmekse ok her türlü Sizi de rahatsız etmeyiz o kadar da değil Buluruz bi yer ya gelene kadar sende öğrenirsin fiyatları hazırlıklı geliriz

M. tAHA

Üye
kültür geceleri ya öyle ortam değil tamam siz gelecek olun ayarlarız biz

Tamam Taha yazdım kenara bu sözlerini konu kapanmıştır

joker.lg

Üye
Eğlenmekten kasıt sohbet gülmek eğlenmekse ok her türlü Sizi de rahatsız etmeyiz o kadar da değil Buluruz bi yer ya gelene kadar sende öğrenirsin fiyatları hazırlıklı geliriz

ben pansiyonda kalamam taha yatağın benim git yerde yat

joker.lg

Üye
bir bakarsınız çalıştığım yerden izin alır gelirim tabi yol çekilirse ben izin günlerinde genelde 15 saat uyurum

Beni doyurmak zordur . Ac kaldığım içinde 6.5 aylıkken doğmuşum taha yandın gözüm sen 3 ac adam geliyor.

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Ah ulan ah reşit olsam kafama göre giderim de şimdi olmuyor

joker.lg

Üye
tahadan ses yok kaçtı galiba

Aynen tabi İsmail abi de eklenince kadroya kaçması normal

joker.lg

Üye
simdi mesaj ataçam ona 1 dk

M. tAHA

Üye
ya dağa çıktım burda az çekiyor o yüzden girmedim. Abi yiyeceğiniz yemek olsun yemektem korkmayiz evel allah büyrun gelin tarık fotoyu eve gidince vereyim face adresim /tahaseker2

- - - Eklendi - - -

ya dağa çıktım burda az çekiyor o yüzden girmedim. Abi yiyeceğiniz yemek olsun yemektem korkmayiz evel allah büyrun gelin tarık fotoyu eve gidince vereyim face adresim /tahaseker2

- - - Eklendi - - -

joker.lg

Üye
belli 1 mesajı bin defa yollanıssin

Galiba ben doğmadan önce ikizimî yemiş olabilirım

bu arada hesaplar uçuruyor ama kapalı olmasa eklerdim kesin. Dur bakım benim hesabı açabilirsem ekleyem Tahayi.

joker.lg

Üye

Galiba ben doğmadan önce ikizimî yemiş olabilirım

bu arada hesaplar uçuruyor ama kapalı olmasa eklerdim kesin. Dur bakım benim hesabı açabilirsem ekleyem Tahayi.

cani taha benim arkadaşım onu ekleyince bana da atarsınız istek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...