http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/aejsu-597146.html sen buraya geldinmi
Smiley sohbeti diye buna derim![]()

Furkan'ın suçu canımız sıkıldı bizde kelimeleri bir tarafa bıraktık smileler ile işimizi gördük Ozan abi sağolsun bayağı bi smile var kendimizi anlatabiliyoruz64 sayfa etmişsiniz. Ruhu şad olsun Aykut yukarıdan tebessüm ediyordur şimdi sizlere
64 sayfa he vay be o kadar oldumu hiç bakmıyorum sayfa sayısına 
valla sürekli kontrol panelinde konunun ismini görmekten sıkıldım ve aboneliğinden çıktım şimdi bakınca gördüm. Almış basını gitmiş konuFurkan'ın suçu canımız sıkıldı bizde kelimeleri bir tarafa bıraktık smileler ile işimizi gördük Ozan abi sağolsun bayağı bi smile var kendimizi anlatabiliyoruz64 sayfa he vay be o kadar oldumu hiç bakmıyorum sayfa sayısına
![]()

güzel konu ya kullanmadığımız smile'leri kullanıyoruz ordavalla sürekli kontrol panelinde konunun ismini görmekten sıkıldım ve aboneliğinden çıktım şimdi bakınca gördüm. Almış basını gitmiş konu![]()
güzel konu ya kullanmadığımız smile'leri kullanıyoruz orda

güzel konu ya kullanmadığımız smile'leri kullanıyoruz orda

Ozan Abin değil ben bu kadar çeşitlendirdim onlarıFurkan'ın suçu canımız sıkıldı bizde kelimeleri bir tarafa bıraktık smileler ile işimizi gördük Ozan abi sağolsun bayağı bi smile var kendimizi anlatabiliyoruz64 sayfa he vay be o kadar oldumu hiç bakmıyorum sayfa sayısına
![]()

tamam sorun yok ama sende haklısın kurucu felan olmadığım için bilmiyorum o konuları kusura bakmayınOzan Abin değil ben bu kadar çeşitlendirdim onları![]()

yanlış yazmışın
doğrusu:
4ever I cut![]()

Aykut: Ay + kut birleşimi sonucu S60v3 cihazlara atanan bir prototip. Prototip olduğu için laboratuvarda s60v3 işletim sistemini geliştirmek için kullanılıyor. Gelecekte hayatımızı kolaylaştıran nice Aykut OS (c) işletim sistemleri göreceğiz
4ever I kut![]()