Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Gereksiz bölüme gereksiz mesaj atmak yasaktır (:ehe)

• Beğen
Tepkiler: spy ghost

Symbianist

Symbianist

Üye
64 sayfa etmişsiniz. Ruhu şad olsun Aykut yukarıdan tebessüm ediyordur şimdi sizlere

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
64 sayfa etmişsiniz. Ruhu şad olsun Aykut yukarıdan tebessüm ediyordur şimdi sizlere
Furkan'ın suçu canımız sıkıldı bizde kelimeleri bir tarafa bıraktık smileler ile işimizi gördük Ozan abi sağolsun bayağı bi smile var kendimizi anlatabiliyoruz :islik 64 sayfa he vay be o kadar oldumu hiç bakmıyorum sayfa sayısına :d:

Symbianist

Symbianist

Üye
Furkan'ın suçu canımız sıkıldı bizde kelimeleri bir tarafa bıraktık smileler ile işimizi gördük Ozan abi sağolsun bayağı bi smile var kendimizi anlatabiliyoruz :islik 64 sayfa he vay be o kadar oldumu hiç bakmıyorum sayfa sayısına :d:
valla sürekli kontrol panelinde konunun ismini görmekten sıkıldım ve aboneliğinden çıktım şimdi bakınca gördüm. Almış basını gitmiş konu :D

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
valla sürekli kontrol panelinde konunun ismini görmekten sıkıldım ve aboneliğinden çıktım şimdi bakınca gördüm. Almış basını gitmiş konu :D
güzel konu ya kullanmadığımız smile'leri kullanıyoruz orda

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ozan Abin değil ben bu kadar çeşitlendirdim onları :dry:

'h716043'

'h716043'

Üye
:tşk:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
demek burası aykutistân cumhuriyeti :islik

SHS

SHS

Üye
evet :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Aykut: Ay + kut birleşimi sonucu S60v3 cihazlara atanan bir prototip. Prototip olduğu için laboratuvarda s60v3 işletim sistemini geliştirmek için kullanılıyor. Gelecekte hayatımızı kolaylaştıran nice Aykut OS (c) işletim sistemleri göreceğiz :turkiye:

4ever I kut :cool

SHS

SHS

Üye
yanlış yazmışın :nono:

doğrusu:

4ever I cut :gul:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
yanlış yazmışın :nono:

doğrusu:

4ever I cut :gul:

Aklıma gelmemişti :tebessüm:

----------Eklendi @ 15:16:52 ---------- Yazıldı @ 15:16:37 ----------

----------Eklendi @ 15:17:07 ---------- Yazıldı @ 15:16:52 ----------

'h716043'

'h716043'

Üye

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Aykut: Ay + kut birleşimi sonucu S60v3 cihazlara atanan bir prototip. Prototip olduğu için laboratuvarda s60v3 işletim sistemini geliştirmek için kullanılıyor. Gelecekte hayatımızı kolaylaştıran nice Aykut OS (c) işletim sistemleri göreceğiz :turkiye:

4ever I kut :cool

Nokia Symbiandan Aykutian'a geçecekmiş. Haberlerde öyle gösteriyorlar

Hasan

Üye
aykuta:sahan2:/B]

BrainFree

BrainFree

Üye

Üst Alt