Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biliyorsunuz mikrodalga fırınlar el yakıyor.Üç telefonu üçgen şeklinde masaya koyuyoruz.Birbirlerine yakın olmasına dikkat edin.Üç telefonun ortasındaki boşluğa mısır taneciği atıyoruz ve telefonları arıyoruz.Mısır patlayacaktır.Benim sorum telefonları nasıl tek bir telefonla arayabilirim.Android için programı varsa link atabilir misiniz?

lastairbender21

Üye
Güzel fikir denemek lazım ama programı var mı bilemiyorum. :kop: :kop: :kop:

PriZm

PriZm

Üye
aykut yinemi sen?:D

Mert045

Mert045

Üye
Adminler şu aykutu banlayın allah rızası için bea boşu boşuna forumda kalabalık yapıyor. Şunun açtığı konulara bakın bi . :@

• Beğen
Tepkiler: Utku
PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sertug1991
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Adminler şu aykutu banlayın allah rızası için bea boşu boşuna forumda kalabalık yapıyor. Şunun açtığı konulara bakın bi . :@

arkadaşım adam istediği gibi açar sanki forumda konu açma kısıtlamasımı var. ilgini çekmiyosa bakma, benimde işime yarar bu program, gereksiz değil yani.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
önceki konuda savunmştum ama harbiden adam içine etmiş işin. uzaklaştırılsın bencede.

• Beğen
Tepkiler: devilmy
PriZm

PriZm

Üye

arkadaşım adam istediği gibi açar sanki forumda konu açma kısıtlamasımı var. ilgini çekmiyosa bakma, benimde işime yarar bu program, gereksiz değil yani.

Konu kalabalığı yapacak derecede konu açmak ve GEREKSİZ konular açmak forum kurallarına aykırı.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
TeAmo42

TeAmo42

Üye

var tabi kısıtlama. Forum kurallarını bilip bilmeden konuşmayalım :@

estorak

estorak

Üye
Adam aynştayn

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601 ve mc_shekil
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
daha neLer :locked:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
aykut spammısın nemisin ya yinemi sen kaç yaşındasın güldürüyosun beni :naughty:

Mert045

Mert045

Üye

Banada lazım diyor allahım sana geliyorum . Böyle bi program yok adam dalga geçmek için açıyor konuları bunun bugün gördüğüm 3. Konusu insaf yani hepsi saçma sapan moderatörler BAN BAN BAN .

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601 ve MertcaN9

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bildiğimiz gibi ev telefonlar çok büyük ve kaba.Telsiz telefonlar diğerlerine göre daha ince ama o da anca 100m çekiyor.Benim sorum cep telefonumu ev telefonu yapacak bir uygulama var mı? Telekom android için bir program yapmış mı ve fiyatı ne kadardır sizce? Elinizin altında hazır program varsa link atar mısınız? teşekkürler.

PriZm

PriZm

Üye
Aykut = Brain Free .

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
frk uzn

frk uzn

Üye
n79 da yapıyorum bne fm vericiyle radyo ya baglıyorum radyoyu son ses acıyorum :D

Peocawe

Peocawe

Üye
Ömrümüzü yedin aykut ömrümüzü.

• Beğen
HaqperesT

HaqperesT

Üye
adam kuyuya bir taş atıyor çıkaramıyorsanız adamın suçu ne? Her sorunun bir cevabı olacak diye bir şey yok. Spam yapan sizsiniz adam bir mesaj yazıncaya kadar siz bilmem kaç mesaj yazıyorsunuz.

• Beğen

Üst Alt