Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

BrainFree

BrainFree

Üye
Beyine bedava diyenlerin seviyesi bellidir.Beleş beyinli muhatabım değilsin.

1- Muhatabım olacak düzeye gelemediğini biliyorum flood atma.
2- Bu forumda herkes seni BÜYÜK BİR BOŞ TENEKE olarak biliyor. AÇTIĞIN KONUDAN HABERSİZSİN! NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYORSUN! FORUMU KALABALIKLAŞTIRIYORSUN! MAXİCEP GİBİ ŞANLI BİR FORUMUN SENİN GİBİ UKALA, ARSIZLARLA DOLUP TAŞMASINDAN RAHATSIZIM! ŞUNU BİL Kİ YA SEN BANLANACAKSIN YA DA BEN!
BİR DAHA BENİ VE ÇEVREMDEKİ DEĞERLİ DOSTLARIMI O KONU VE YORUMLARINLA MEŞGUL ETME!
SENİN YÜZÜNDEN CEZA PUANIM VAR 6 AYDIR FORUMDAYIM BEN, SENİN KADARINI GöRMEDİM YA!

HaqperesT

HaqperesT

Üye
hiç ukalalık yaptığım görülmemiştir(inanmadınız dimi) ama bir söylenti de var hane. Söylenti dursun diye burdayım. O yüzden yoksa ukalalık yaptığımdan değil (ben bile inanmadım)

BrainFree

BrainFree

Üye
şimdi bas git!

----------Eklendi @ 20:08:39 ---------- Yazıldı @ 20:07:20 ----------

Bunları yazdığım için ban yiyeceğimi biliyorum. Ama değerdi bu kadar yüzsüzünü hayatımda görmedim!

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
1- Muhatabım olacak düzeye gelemediğini biliyorum flood atma.
2- Bu forumda herkes seni BÜYÜK BİR BOŞ TENEKE olarak biliyor. AÇTIĞIN KONUDAN HABERSİZSİN! NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYORSUN! FORUMU KALABALIKLAŞTIRIYORSUN! MAXİCEP GİBİ ŞANLI BİR FORUMUN SENİN GİBİ UKALA, ARSIZLARLA DOLUP TAŞMASINDAN RAHATSIZIM! ŞUNU BİL Kİ YA SEN BANLANACAKSIN YA DA BEN!
BİR DAHA BENİ VE ÇEVREMDEKİ DEĞERLİ DOSTLARIMI O KONU VE YORUMLARINLA MEŞGUL ETME!
SENİN YÜZÜNDEN CEZA PUANIM VAR 6 AYDIR FORUMDAYIM BEN, SENİN KADARINI GöRMEDİM YA!

Büyük harflerle yazarak daha fazla mı etki edeceğini düşünüyorsun beleş beyin.Sen konumdan çıkabilirsin.Yürü.

BrainFree

BrainFree

Üye
büyük harflerle yazarak daha fazla mı etki edeceğini düşünüyorsun beleş beyin.sen konumdan çıkabilirsin.yürü.

büyük harflerle yazınca bağırmak anlamına geliyorr! Arkadaşlar hatırım varsa lütfen şununla ilgilenmeyelim. Boş gezenin boş tayfası olmuş. Allah da islah etsin bunu quote yapma bide.

xinanux

Üye
çocuk senin aklını alırım imza boğazkesen eğer bu hareketlere devam edersen yarından itibaren göreceksin neler yapıyorum bu saatte e mail adresiyle uğraşmak istemiyorum.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Ahmet ! Her zaman arkandayım panpa!

xinanux

Üye
sana niye yazayım bu zurna kamile yazdım..

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
çocuk senin aklını alırım imza boğazkesen eğer bu hareketlere devam edersen yarından itibaren göreceksin neler yapıyorum bu saatte e mail adresiyle uğraşmak istemiyorum.

Ben sadece aramızdaki sorunu çözmek istiyorum.Size sorularımı soruyorum sizde üstesinden gelemeyince boş konuşan ben oluyorum.Eminim benim sorularıma çözüm olsa sen dahil bütün s60v3 kullananlar faydalanır.Bu arada tehtit etmeyi sana hiç yakıştıramadım.Beni çocuk mu sanıyorsun sen..

xinanux

Üye
Ben sadece aramızdaki sorunu çözmek istiyorum.Size sorularımı soruyorum sizde üstesinden gelemeyince boş konuşan ben oluyorum.Eminim benim sorularıma çözüm olsa sen dahil bütün s60v3 kullananlar faydalanır.Bu arada tehtit etmeyi sana hiç yakıştıramadım.Beni çocuk mu sanıyorsun sen..

sen yarın burada ol o zaman görürsün.......

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye

Beyler sakin olun aramızda hacker var :domates:

xinanux

Üye
hacked

furkan5800

furkan5800

Üye
ben furkan çıkışa gel lan :dayak::dayak::dayak::dayak:

Üst Alt